elektronik ateşleme sistemi hakkında bilgisi olan ..standart motorda msd kullanmak istiyorum sorun olurmu ?nerden temin edebilirim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Elektronik ateşleme sistemi(MSD)
Çöküş
X
-
Bobinde bir sorun varsa gerçekten çatlak kaçak vs. olması gerekir bunu da anlamak kolaydır ,
OEM olarak sıfırlamak yerine geleceğe yönelik bir hareket ile MSD alabilirsiniz aracı yükleme durum varsa, iyi olur durduk yere hiç bir şey yokken değiştirmek saçma olur ama cidden varsa bir sıkıntı msd ile yenilemeni tavsiye ederim
Yorum Yap
-
bu MSD'ler biyerde satılıyor mu ? Yurt dışına sipariş mi veriliyor ?
Nasıl temin edilebilir ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu MSD'ler biyerde satılıyor mu ? Yurt dışına sipariş mi veriliyor ?
Nasıl temin edilebilir ?
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana lazım oldu Stlegal Cem abide vardı hemen aldım outmotoring de var zamanında oradan almıştım hayırdır kekutum1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr56'ya uygun bir sistem bulunamadı hala, 3.35 bobinleriyle devam ediyorum. Aftermarket tavsiye edilen bişey bulamadım. Aynı şekilde enjektor de yok.
http://new.minimania.com/article/239..._Coils_for_R56En son düzenleyen ARENIMO; 12-02-13, 14:36.
Yorum Yap
-
http://www.motoringwerks.com/p-1963-...sma-coils.aspx
burda çok daha ucuz kanka al affetme toplamda 800 kusur usd harcarsın ama al madem atarlı araba yapıyoruz
Yorum Yap
-
bobın in 3 numarasında catlak var aynısını buldum sahibinden.com da
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1530338/detay/
fakat bunu almadan önce msdlere bakayım dedım bırazdaha fazlasını verıp msd alırım die...motoruda bıraz gıdıklıcam içine girmeden
Yorum Yap
-
kronik olarak 3. pistona giden bobin ucundan sıkıntı çıkartabilir r53 lerneden 3 diye sormayın kimse bilmiyor
sadece kurum bağlamışsa eğer bobin ucu temizleyip takabilirsiniz ama eğer patırdama devam ederse yeni kablo alman iyi olur.. söküp takıldıkça yıpranabiliyor, üstüne o kadar kullanımın ısınıp soğumanın yıpranmasını da ekleyince sıkıntı çıkarabiliyor bujiye oturan yerinde sorun olabiliyor.. çatlak dediğin ne şekilde varmı fotosu? tam olarak nereden? kolay kolay çatlama yapacak birşey değil çünkü..
ilk başta sadece kabloları yenileyip deneyin, sonra eğer sıkıntı devam ederse bobin alın boşa para harcamayınbujileri ve buji tırnak aralıklarını da kontrol edin muhakkak..
msd ye gelince bence hiç gerek yok.. orjinal ateşleme ile sorunsuz yüksek güçlerde kullanılır..
renk olsun dersen alınabilir yoksa orjinalden pahalıya gelecekse, ucuza bulunmadığı sürece lüzumsuz
@kekuti: kanka 3.35 ler yetmiyomu ki? coil on plug olduğu için aslında birçok şeyi uydurabilirsin de.. sıkıntı varsa özgüne de danışabilirsin ama ls1 bobinine de bakılabilir..
direct injection zararlarıbütün kullananlar enjektör arıyor tfsi larda enjektör limitine takıldı kaldı.. yurtdışında da gördüğüm kadarıyla herkes oem ile yetiniyor
ankara usülü manifolda 5. enjektör takın kanka hahah
Yorum Yap
Yorum Yap