Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
bu cıkmalar uymazsa yenısını alıcaz yenısı en dusuk 400 450 tl ama eskımıcek sorun yapmıcak bır parca oldugundan 2 el olsada farketmez benım icin ılandakını bır degerlendıreyım de
bir model arabacı olarak işin biraz tekniğine değinmek istiyorum. alacağınız yay arabanın amortisörünün çalışma strokunu azaltacak yani araba max yerden 10 cm yükselebilecekken taktığınız 2.5-5 cm yayla beraber araba yerden max 7.5-5 cm yükselebilecek. yani Allah korusun ihtiyacınız olduğu bir anda mesela sarıyerden koç ünisine çıkarken bir yükseltiye hızlı girerseniz arabanın amortisörüde okadar hızlı yere basmalı ki araba yerden kesilmesin. he evet kesinlikle ağırlık merkezini aşağıya çekerek yuvarlanma merkezini(roll center)de aşağıya çekiyorsunuz dolayısıyla kesinlikle yol tutuşunuz artar. ama değermi sorusu ise 3500tlye sanırım piyasada bulunabilecek en pahalı coiloverdır ki kesinlikle değer ama derseniz ben arabamı sadece sahil yolunda sürüyorum veya iş ev arası kullanıyorum asla limitlere çıkmıyorum yay almak mantıklı.
Yorum Yap