Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yolda giderken kirmizi isaret cikti yardim
Çöküş
X
-
Aslı Slayerx tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLastiginiz patlamis olabilir
Tost makinesi ile gonderildi[FONT=Arial Black]34 EJ 8133
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Aslı Slayerx tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLastiginiz patlamis olabilirsigpic
Yorum Yap
-
Aslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]8360[/ATTACH]
Tost makinesi ile gonderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLastik sari yaniyor. Bu direk kirmizi yandi
Tost makinesi ile gonderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLastiklerin rft mi?
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Aslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLastik sari yaniyor. Bu direk kirmizi yandi
Tost makinesi ile gonderildi
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarı yandımı az kırmızı yandımı çok inik gibi birşey oluyor.[emoji5]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Aslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]8360[/ATTACH]
Jant uyarısı o jant al diyor araba
Lastik basıncı düştüğünde yanar bu başkan havasını ayarlayıp devam edebilirsin benim arabada el freni altında düğmesi var hava bastıktan sonra resetlersin devam edersin kendisi sönmez ise
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJant uyarısı o jant al diyor araba
Lastik basıncı düştüğünde yanar bu başkan havasını ayarlayıp devam edebilirsin benim arabada el freni altında düğmesi var hava bastıktan sonra resetlersin devam edersin kendisi sönmez ise
Abi allah kurtarmis hale bak yep yeni lastik. Tel cikmis diske surtuyor. Bugun viraja girdim bisey oldugunu hissettim yol tutusunda. Allahtan bir aksilik kaza bela olamdan farkedip hallettim. Evet hant istiyor. Istiyorda doktorda dogada sende bir icraat yok. Sozde dostlarimiz gel kardesim al su jantlari dicek )))
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap
-
Aslı Sertac tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]8368[/ATTACH]
Abi allah kurtarmis hale bak yep yeni lastik. Tel cikmis diske surtuyor. Bugun viraja girdim bisey oldugunu hissettim yol tutusunda. Allahtan bir aksilik kaza bela olamdan farkedip hallettim. Evet hant istiyor. Istiyorda doktorda dogada sende bir icraat yok. Sozde dostlarimiz gel kardesim al su jantlari dicek )))
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap