Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 S yazılım güncelleme bilgisi olan

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    R60 S yazılım güncelleme bilgisi olan

    Arkadaşlar Daha önce kendimi tanıtmıştım. Aracım 2011 model r60 S
    Araçla genel olarak ufak tefek sorunlar yaşıyordum hepsini sanayideki çevremle hallettim çok şükür. Fakat şanzımanda aptal vites geçişler söz konusu. Bazende vurdurma. Bu aracımın eski sahibinin bayan olması ve şanzımanın onun kullanımına göre kendini adepte etmesiyle alakalı bi sorun. Yani yazılımsal. Neyse aracımı borusana götürüp a dan z incelettim belki başka bi problem vardır diye fakat şanzımanla alakalı bir sorun yok. Dediğim gibi araca yazılım güncellemesi atılması gerek. Fakat çökme riskini göze alamayan borusan (parça fiyatı 1000 euro dediler) biz atamayız dediler. Daha önce bu tarz sorunla karşılaşıp işini dışarıda sorunsuz çözeniniz varmı? Bana bu işi nerde nasıl en iyi şekilde ve maliyetle yapabileceğimi paylaşacak bi forumcu arkadaşım lazım. Baya uzun bi yazı oldu ama en azından bundan sonra aynı sorunları yaşayan olursa bu yazı sayesinde nokta atış sorunu halledeler. Şimdiden teşekkürler

    #2
    Borusanın çökme riskini göze alamaması çok ilginç geldi bana. En kötü ihtimalle araçtaki tüm modüllerin yazılımını paket olarak güncelleyebilirlerdi. Sonuçta en iyi donanım ellerinde mevcut. Güncelleme sırasında uygun bir güç kaynağına bağlandığı zaman bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Daha öncesinde arkadaşımın E46 aracında SMG yazılımını güncellemiştik ve bir sorun yaşanmadı. Ancak MINI araçlarımız özellikle yazılım güncelleme konusunda çok nazlı olabiliyor. Ufak bir voltaj oynaması bile soruna yol açabiliyor.

    Ayrıca BMW grubu araçlarda adaptasyon resetleme yazılım güncellemeden yapılabiliyor olması gerekiyor. Konuyu biraz araştırıp size buradan bilgi vereyim..
    34 NAD 99 '06 JCW
    34 AR 3221 '11 JCW
    34 EK 391 '09 MCS

    Yorum Yap


      #3
      Aracım garanti kapsamında olmadığı için bana böyle amatör yaklaştılar. Biz yazılımı güncelleriz fakat çökme riskini göze alın. Eğer çökersen 1.000 euro dediler. Bende yaptırmadım. Ama aracı a dan z incelettim. Yazılımını güncelleyebilecek bi servis gerekli bana minautoya gidecem bugün maslağa bakalım ne diyecekler

      Yorum Yap


        #4
        Aynı sorunu bende yaşadım maalesef.. Borusan bu riski almak istemiyor, A.Y.N auto yusuf usta zamanında bir firmadan bahsetmişti fakat şuan aklımda değil kendisiyle iletişime geçerseniz yönlendirme yapacaktır.
        34 LA 6426

        instagram.com/hakankyv

        Yorum Yap


          #5
          Merhabalar Benim aracim 2012 countryman s all4 bende de ona benzer sikayetler vardi maslak mini autoda 300tl karsiliginda yazilim guncellenmesi yapildi ve arac biraz rahatladi vitesler daha hafif ve aracta oyle.
          Bilginiz olsun

          SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

          Yorum Yap


            #6
            Borusunda şanzımanın heryerine baktırdım. Çok şükür en ufak bir sorun yok. Problem yazılımsal dendi. Benim aracımda alt devirlerde sorun yok. Dip gaz verdiğim zaman yığılma yapıyor. Vitese geç geçiyor. Manuel gibi olduğu vitesin son devrinde seyir ediyor. Ama her zaman olmuyor bu. Sizdeki problemler aynısımıydı? Yazılımdan sonra tamamiyle kurtulamadınızmı bu sorunlardan? Biraz azaldı gibi tabir kullanmışsınız. Biraz daha açarmısınız

            Yorum Yap


              #7
              Daha oncesinde aracimin sahibi bayanmis normalde dediginiz gibi hafif bir yuklenmede araba cok vites degistiriyordu ve aracin 2012 den buyana hic yazilim gormemis su anlamda soyluyorum arac biraz daha rahatli vitesler his sedilmiyor.
              Mini autodaki arkadaslarda kullandi onlarinda hosuna gitti.

              SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

              Yorum Yap

              Hazırlanıyor...
              X