Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaşlar benim aracımla tek alıp veremediğim bu içerideki sesler. İçeride çok fazla tıkırtı sesi var. Özellikle ön konsol ile üst düzey bir küfür alışverişimiz oldu artık...Buna nasıl bir çözüm yolu bulabilirim? Bilgilerinizi bekliyorum
Bunu bir MINI problemi olarak gormek hata olur. Turkiye'deki her aracta olan veya olacak olan bir sorundur bu. Yollarimizin kalitesinden kaynaklaniyor.
Bir deneyeyim o zaman wd40 ı Ben açıkçası bunu bir ekstra R53 sorunu olarak görüyorum. R56 da böyle bir ses yok. Ama R53 ün içinde resmen bir parçalar orkestrası var Gerçekten diğer otomobillere nazaran çok fazla ses var benim aracıma binin ne demek istediğimi anlarsınız
Levent bizim arabaların iç kısımları malesef o sesleri kesemeyeceğimiz malzemeden yapıldığı için kesin çözümü yok.Herkes gibi bende aynı şeyi söylemek istiyorum aç müziğin sesini
Arkadaşlar benim aracımla tek alıp veremediğim bu içerideki sesler. İçeride çok fazla tıkırtı sesi var. Özellikle ön konsol ile üst düzey bir küfür alışverişimiz oldu artık...Buna nasıl bir çözüm yolu bulabilirim? Bilgilerinizi bekliyorum
Leventcim kufur alısverisimiz oldu derken konsol da sana mı kufretti
Yorum Yap