Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
S001 potenza
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdikullana bilecegin en iyi lastik diye bilirim biras geç ısınıyor ama ısınıncada zewk veriyor yol tuutusuyla cok saglam ve sert lastik
-
kesinlikle tavsiye ederim zaten almışsınız sanırım
7-8 aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum alırken benim için önemli olan yüksek hızda tepkiydi. çünkü bi lastiğe insanın asıl ihtiyacı(hayati) yüksek hızlarda oluyor. düşük hızlarda(80-90) lastiklerin birbirine farkı dağlar kadar olmuyor. buyüzden gerçekten 2li hızlarda bile ben giderim sen bas dediğini duydum lastiğin şahsen
birde henüz yağmurda kullanmadınız büyük ihtimal ama asıl şoku ozaman yaşıycaksınız ben bir lastiğin ıslak zeminde kuru zemine bukadar yakın yol tutabileceğini ilk yağmurda zorladığım an görmiştüm ve şaşkınlığım hala duruyor
hayırlı olsun
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiZorlanmamis halide su anda ii ve cok guven veriyor.
Bir yorum yaz:
-
Aman Allahım JCW body kit birilerine 100 - 150 HP katmış heraldeAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim standart hali seni gecer talha
simdi geldim eve nasil gecti
Maalesef bir araya gelemedik ama umutsuz değilim.Sanırım ileriki bir tarihe ertelendi.
Bu arada s001 aldın heralde hayırlı olsun.Yalnız ilk 400 - 500 km çok zorlama.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBu arada muayeneyi bekliyorum downpipe vs hazir bu arada s001 gercekten cok iyi bir lastik
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBenim standart hali seni gecer talha
simdi geldim eve nasil gecti
Bir yorum yaz:
-
kardeşim jant mant fani şeyler.Motora yüklenseneAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPistten dir pistten simdide jant alacam onun derdine dustum ne alayim nerden alayim
hem bana bi rakip gelmiş olur
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiPistten dir pistten simdide jant alacam onun derdine dustum ne alayim nerden alayim
Bir yorum yaz:
-
özellikle pist çok yoruyor lastikleri, aşırı ısı görüyorlar ve hamuru sertleşebiliyor..
Bir yorum yaz:
-
Allahalla , garip. Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ama hiç değişen bir durum yok henüz.Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen yol tutmiyor lastik bitmiyor ne kadar patinac ceksede hala yeni gibi duruyor nerdeyse 25 bin oldu. Arabada daha sert oldu zamanla.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiO yuzden diyem ALLAH razi olsun sorun su arabanin bijon sifresini kirdi hamallar
Bir yorum yaz:
-
Ben tavsiyem soyledimAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana tutmasi onemli bitsin
ama tutsun ihtiyacimmoldugunda altimda olsun
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBana tutmasi onemli bitsin
ama tutsun ihtiyacimmoldugunda altimda olsun
Bir yorum yaz:
-
Pist var icinde bitmesi gectim biraz azalmasi lazim!!Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterson seti ben almıştım abi 17 deki ama benden sonra getirdiler mi bilmiyorum tekrar.. aldığım yerin iletişim bilgileri MASLAK ROTAX BEYTULLAH KOCACIK ATATÜRK OTO SAN.SİTESİ 2.KISIM 11. SK.NO:374 0 (212) 276 62 05
@luai: 25k nın içinde pistlerde varmı panpa?
normal bence o km lerde bitmesi artık..
Bir yorum yaz:
-
son seti ben almıştım abi 17 deki ama benden sonra getirdiler mi bilmiyorum tekrar.. aldığım yerin iletişim bilgileri MASLAK ROTAX BEYTULLAH KOCACIK ATATÜRK OTO SAN.SİTESİ 2.KISIM 11. SK.NO:374 0 (212) 276 62 05
@luai: 25k nın içinde pistlerde varmı panpa?
normal bence o km lerde bitmesi artık..
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: