Aslı plaruno tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
r50 /r53 aux
Çöküş
X
-
takmış olduğunuz kablo orjinalmi yada mini için üretilmiş bir kablomu ? bmw e46 serisi içinde aynı sokete sahip kablo var fakat mod kısmında algılaması için arada kullanılan direnç değeri farklı. r53 te 3 farklı kablo denedim. birisini çinden aldım ve e46 için olandı hiç tepki vermedi. diğerini kabloyu modifiye ederek kendim yaptım fakat arada aux dan atıyordu. son olarak mini için üretilmiş bir kablo aldım amazondan. tak ve çalıştır olarak sorunsuz kullandım.
-
Gecen sene ben ankaradan birine satmistim kabloyu, Borusan Oto 'da yaptirmisti sanirim, yarin sorarim montaj ve kodlama nerede yapildi diye.Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı gösterankarada mini elektriğinden anlayan bir usta kodlamaya çalıştı fakat program hata verdi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
keşke öyle olsa 7 8 kere denedim malesef sorun yazılımsalAslı Kfadam tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSoket yanlis takmis olabilirsiniz. Takar takmaz aux gelmesi lazim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(
Bir yorum yaz:
-
ankarada mini elektriğinden anlayan bir usta kodlamaya çalıştı fakat program hata verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTanımlama yapıldı mı? Serviste kodlanması gerekli
Bir yorum yaz:
-
Soket yanlis takmis olabilirsiniz. Takar takmaz aux gelmesi lazim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
r50 /r53 aux
2002 r50 aracıma aux kablosu aldım ve montajını gerçekleştirdim fakat mod kısmından değiştirdiğim zaman aux yazısı çıkmıyor aux girişini algılamıyor.
2002 model minilerde bu sorunla karşılaşanları duydum çözümünü bilen var mı acaba ?Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: