AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
https://s.click.aliexpress.com/e/cnd4s4Sy
Bu kablodan bahsediyorsunuz sanırım ben bunu kullanıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
r50 /r53 aux
Çöküş
X
-
Link yok malesef biz kendimiz araştırıp yapmıştık Bende Gp1 varken yapmıştık aradan 1 sene geçti çizelgeyi hatırlayamıyorum malesef ama teybin modelini yazarak google da araştırıp soket girişlerine bakabilirsiniz.Aslı Uguraydik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar msıjınızı yeni gördüm linkini paylaşabilirmisiniz. Bende gittiğim ustalara göstereyim nasıl olduğunu en azından usta içinde ön bilgi olur
Bir yorum yaz:
-
Bugün, 00:29 #19
Uguraydik Uguraydik isimli Üye şuanda online konumundadır
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar msıjınızı yeni gördüm linkini paylaşabilirmisiniz. Bende gittiğim ustalara göstereyim nasıl olduğunu en azından usta içinde ön bilgi olur
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar hoşgeldiniz öncelikle normalde teybin arkasında sokette 3 tırnak yeri var aux kablosunun kafasını kesip kabloları buraya lehim yapıyoruz gerekli yapım asamasida youtube mevcut ordanda bakabilirsinizAslı Uguraydik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar merhabalar aranızda yeniyim.istabulda r52 için bu tarz usb aux bluetoot dönüşümü yapan yer mevcutmudur. 5-6 yere baktım aux özelliği görmedikleri için teybin arayuzunde dokunmuyorlar
)
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar merhabalar aranızda yeniyim.istabulda r52 için bu tarz usb aux bluetoot dönüşümü yapan yer mevcutmudur. 5-6 yere baktım aux özelliği görmedikleri için teybin arayuzunde dokunmuyorlar
Bir yorum yaz:
-
işlevsellik olarak güzel fakat bluetooth versiyonunu göremedim. bluetooth 4.0 ve üzeri olmasına dikkat edin. aksi taktirde telefonun şarjını çok hızlı tüketecektir.Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Evet sorun kablodan kaynaklaniyor. Yazilim kaynakli bir durum degil.Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı gösteranladım o zaman sorun kabloda yazılım tarzı bir problem yoktur dimi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
anladım o zaman sorun kabloda yazılım tarzı bir problem yoktur dimi?
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim aldığım kablo tam olarak bu :
https://www.amazon.com/COOPER-PLAYER.../dp/B00RANJUXS
ancak bu linkteki daha pahalı. ben 25$ civarına almıştım. aldığım satıcıda ürün görünmüyor şuanda.
Bir yorum yaz:
-
benim aldığım kablo tam olarak bu :Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende aliexpressden sipariş verdim orjinal değil malesef son denediğiniz kablonun linlkini atabilirmisiniz sanırım kabloyla alakalı ozaman
https://www.amazon.com/COOPER-PLAYER.../dp/B00RANJUXS
ancak bu linkteki daha pahalı. ben 25$ civarına almıştım. aldığım satıcıda ürün görünmüyor şuanda.
Bir yorum yaz:
-
öyle gerçekten inadına yapar gibi oluyor biraz yani takalım çalışsın işteAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersu kodlama olayi benim canimi skiyor. ne gerek var yani.. dunya plug&play olma yolunda giderken...
Bir yorum yaz:
-
bende aliexpressden sipariş verdim orjinal değil malesef son denediğiniz kablonun linlkini atabilirmisiniz sanırım kabloyla alakalı ozamanAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstertakmış olduğunuz kablo orjinalmi yada mini için üretilmiş bir kablomu ? bmw e46 serisi içinde aynı sokete sahip kablo var fakat mod kısmında algılaması için arada kullanılan direnç değeri farklı. r53 te 3 farklı kablo denedim. birisini çinden aldım ve e46 için olandı hiç tepki vermedi. diğerini kabloyu modifiye ederek kendim yaptım fakat arada aux dan atıyordu. son olarak mini için üretilmiş bir kablo aldım amazondan. tak ve çalıştır olarak sorunsuz kullandım.
Bir yorum yaz:
-
su kodlama olayi benim canimi skiyor. ne gerek var yani.. dunya plug&play olma yolunda giderken...
Bir yorum yaz:
-
1st gen minilerde eğer navi donanım yoksa kodlamaya gerek kalmadan tanıyor aux girişiniAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTanımlama yapıldı mı? Serviste kodlanması gerekli
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: