Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r50 /r53 aux

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Leoo
    yanıtladı
    AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
    https://s.click.aliexpress.com/e/cnd4s4Sy

Bu kablodan bahsediyorsunuz sanırım ben bunu kullanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Aslı Uguraydik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Merhabalar msıjınızı yeni gördüm linkini paylaşabilirmisiniz. Bende gittiğim ustalara göstereyim nasıl olduğunu en azından usta içinde ön bilgi olur
    Link yok malesef biz kendimiz araştırıp yapmıştık Bende Gp1 varken yapmıştık aradan 1 sene geçti çizelgeyi hatırlayamıyorum malesef ama teybin modelini yazarak google da araştırıp soket girişlerine bakabilirsiniz.

Bir yorum yaz:

• Uguraydik
    yanıtladı
    Bugün, 00:29 #19
    Uguraydik Uguraydik isimli Üye şuanda online konumundadır

Bir yorum yaz:

• Uguraydik
    yanıtladı
    Merhabalar msıjınızı yeni gördüm linkini paylaşabilirmisiniz. Bende gittiğim ustalara göstereyim nasıl olduğunu en azından usta içinde ön bilgi olur

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Aslı Uguraydik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar merhabalar aranızda yeniyim.istabulda r52 için bu tarz usb aux bluetoot dönüşümü yapan yer mevcutmudur. 5-6 yere baktım aux özelliği görmedikleri için teybin arayuzunde dokunmuyorlar
    Merhabalar hoşgeldiniz öncelikle normalde teybin arkasında sokette 3 tırnak yeri var aux kablosunun kafasını kesip kabloları buraya lehim yapıyoruz gerekli yapım asamasida youtube mevcut ordanda bakabilirsiniz )

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Uguraydik
    yanıtladı
    Arkadaslar merhabalar aranızda yeniyim.istabulda r52 için bu tarz usb aux bluetoot dönüşümü yapan yer mevcutmudur. 5-6 yere baktım aux özelliği görmedikleri için teybin arayuzunde dokunmuyorlar

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Peki bu ürün nasıl sizce bende düşünüyorum

https://www.amazon.com/Bluetooth-Han...F3EKPQ9BHG44MB
    işlevsellik olarak güzel fakat bluetooth versiyonunu göremedim. bluetooth 4.0 ve üzeri olmasına dikkat edin. aksi taktirde telefonun şarjını çok hızlı tüketecektir.

Bir yorum yaz:

• Tunc Jcw
    yanıtladı
    Peki bu ürün nasıl sizce bende düşünüyorum

https://www.amazon.com/Bluetooth-Han...F3EKPQ9BHG44MB

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    anladım o zaman sorun kabloda yazılım tarzı bir problem yoktur dimi?
    Evet sorun kablodan kaynaklaniyor. Yazilim kaynakli bir durum degil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• plaruno
    yanıtladı
    anladım o zaman sorun kabloda yazılım tarzı bir problem yoktur dimi?
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    benim aldığım kablo tam olarak bu :
    https://www.amazon.com/COOPER-PLAYER.../dp/B00RANJUXS

ancak bu linkteki daha pahalı. ben 25$ civarına almıştım. aldığım satıcıda ürün görünmüyor şuanda.

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı plaruno tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bende aliexpressden sipariş verdim orjinal değil malesef son denediğiniz kablonun linlkini atabilirmisiniz sanırım kabloyla alakalı ozaman
    benim aldığım kablo tam olarak bu :
    https://www.amazon.com/COOPER-PLAYER.../dp/B00RANJUXS

ancak bu linkteki daha pahalı. ben 25$ civarına almıştım. aldığım satıcıda ürün görünmüyor şuanda.

Bir yorum yaz:

• plaruno
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    su kodlama olayi benim canimi skiyor. ne gerek var yani.. dunya plug&play olma yolunda giderken...
    öyle gerçekten inadına yapar gibi oluyor biraz yani takalım çalışsın işte

Bir yorum yaz:

• plaruno
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    takmış olduğunuz kablo orjinalmi yada mini için üretilmiş bir kablomu ? bmw e46 serisi içinde aynı sokete sahip kablo var fakat mod kısmında algılaması için arada kullanılan direnç değeri farklı. r53 te 3 farklı kablo denedim. birisini çinden aldım ve e46 için olandı hiç tepki vermedi. diğerini kabloyu modifiye ederek kendim yaptım fakat arada aux dan atıyordu. son olarak mini için üretilmiş bir kablo aldım amazondan. tak ve çalıştır olarak sorunsuz kullandım.
    bende aliexpressden sipariş verdim orjinal değil malesef son denediğiniz kablonun linlkini atabilirmisiniz sanırım kabloyla alakalı ozaman

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    su kodlama olayi benim canimi skiyor. ne gerek var yani.. dunya plug&play olma yolunda giderken...

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tanımlama yapıldı mı? Serviste kodlanması gerekli
    1st gen minilerde eğer navi donanım yoksa kodlamaya gerek kalmadan tanıyor aux girişini

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X