Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Araç Müzik Sistemlerinde Tercihleriniz Veya Kullandıklarınız ???

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben konu bitiricisi miyim yahu biraderler? Yoksa 10 gundur acaba ne mi yazsam iyi bir cevap olur diye mi dusunuluyor. Walla aliniyorum. Hadi sohbet ve muhabbetleri yanliz basima yapayim tamam da muzik olayinada yorum gelmez mi yahu?
    ..
    O halde şöyle devam ettireyim mi?

2011 MINI Boost CD ile 2012 MINI Boost CD arasındaki küçük bir farktan bahsedeyim.

Müzik donanımımızın panelinde yani hız göstergesinin hemen alt kısmında 2 adet çevirmeli kontrol butonumuz vardı. Bunlar yine var Ama sol baştakinin üzerine ON/OFF açma kapama simgesi eklenmiş durumda.
    Bu çevirmeli seçme düğmelerini Mod değiştirirken, ses açıp kapatırken, kanal bant atlatırken vs vs.. kullanır, ama çoğu zaman da karıştırırdık.. ( en azından en başlarda; ya da yanda oturan misafirimiz hep yanlıs islemi yapar ay pardon derdi

Çok önemli olmasa da "küçük" bi detay olsun.

[SIZE=1]P.S: Maksat konu aksın [/SIZE]
    [SIZE=1]P.S 2: 2007 ilk r56 'lardaki Navigasyon kontrol panelindeki çevirmeli tek buton da; panel gri olmasına rağmen siyahtı. Tüm ilk pre-production r56 'lardaki bu küçük eğlenceli hata 2007 ikinci dönemde düğme genel konsol rengi olan griye çevrilerek giderilmişti. aynı bağlamda öylesine aklıma geldi, söyleyiverdim [/SIZE]

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    walla Su Bu O fazla takilmayin.
    Mini'nizde ses sistemini kurduktan sonra yada olan ses sistemini test etmek istediginizde
    Deep Purple'dan 'Child in time'
    Metallica'dan 'One'
    hic problem olmadan, kesintisiz, kesilmesiz, puruzsuz, baslarin basilmadan, twiterlarin ezilmeden dinleyebiliyorsaniz,
    O ses sistemi iyidir derim.
    Bu is oyle 'cakkidi' ile test edilmez, bunun icin 'dyno'yada gerek yok!! demedi demeyin.....
    Wishbukadar.

P.S: Ben sizin modifiyenize hic ses cikariyormuyum, o zaman sizde Wishman Abi'nizi dinleyin.
    Ben konu bitiricisi miyim yahu biraderler? Yoksa 10 gundur acaba ne mi yazsam iyi bir cevap olur diye mi dusunuluyor. Walla aliniyorum. Hadi sohbet ve muhabbetleri yanliz basima yapayim tamam da muzik olayinada yorum gelmez mi yahu?

P.S: Tamam tamam buldum buldum. Sanirim ben yorum yapmakta sona kaldim. :-p

Wishdonakalirman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    walla Su Bu O fazla takilmayin.
    Mini'nizde ses sistemini kurduktan sonra yada olan ses sistemini test etmek istediginizde
    Deep Purple'dan 'Child in time'
    Metallica'dan 'One'
    hic problem olmadan, kesintisiz, kesilmesiz, puruzsuz, baslarin basilmadan, twiterlarin ezilmeden dinleyebiliyorsaniz,
    O ses sistemi iyidir derim.
    Bu is oyle 'cakkidi' ile test edilmez, bunun icin 'dyno'yada gerek yok!! demedi demeyin.....
    Wishbukadar.

P.S: Ben sizin modifiyenize hic ses cikariyormuyum, o zaman sizde Wishman Abi'nizi dinleyin.
    En son düzenleyen WISHMAN; 18-06-12, 04:03.

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Bende Herzt kullanmıştım vir önceki arabamda şimdi ya focal yad MBquartz yapıcam veya Org HİFİ yapıcam

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Hertz mlk 165 ön ve arka kompenentler toplam 2 takım
    bagajada 30cm hert subwoofer + AUDİSON srx5 anfi+ kapasitör
    teyp te : pioner avh 5200 bt

benim minimde bu ses sistemi var ses sonlarda bile asla kalitesinden ödün vermiyor. sistem biraz pahalıya patlıyor ama dinlediginiz her parça kullagınıza farklı ve tatlı geliyor..

Bir yorum yaz:

• C@N
    yanıtladı
    mükemmel

Bir yorum yaz:

• mizme
    yanıtladı

Buda eski arabam yeri degil ama icimden geldi

Ozledim galiba

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• mizme
    yanıtladı

Aracimi sifir aldigimda navigation ekrani yoktu

Usa den kazali bir mini r56 bulup komple tesisatindan plastik aksamina kumandasindan ekranina kadar aldim

Ve tr getirdim ve uyguladim

Bunu 1-2 gun icinde resimlerle nasiloldugunu yazacam

Ama benim tercihim aktepe sound sagolsun

Jbl sub ya 20 idi ya 25 cm hatirlamiyorum ve onlerdede jbl crossoverlarini vetabiikide jbl 2 adet amfiyi tercih ettim bana yetti

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Dusunun ki ben 2 seneye yakin hk lu r53 ten sonra 2007 r56 dan cok kotu birseyler beklerken her anlamda cok tatmin edici muzik dinleyebiliordum ki gercekten kilim bu konuda

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    kanka sende hep hızlı git ozmn bi ara gösteririm ben sana tamamen kapanmıo ama minimuma inio oda hissedilmicek derecede ztn .

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    abi kurcaladım da Olmadı bir türlü, Track audio sanırım(yanlış söylüyorsam düzeltin pls!), seviyeyi kısıyorum aynı şey oluyor, açıyorum sesi kendi açıyor ama yavaşlayınca otomatik kısıyor şarkının ve makasın en heyecanlı yerinde

Konsantrem dağılıyor, iptal edemiyormuyum şunu

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Stephane Pompougnac 'tan ve Hotel Costes serilerinden birkaç parça ile Akustik show 'a hazır ol gibi birşey anladım ben bundan Merakla bekleyeceğim.
    Yok benim senfonikligim Marillion ile Dream Theatre arasinda bir yerde kaliyor. Senden korktum ve teklifimi geri cektim.

Wishman

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    adini suan bende hatirlamiorm ama dedigin mantikli
    kapatilmiyor galiba ama MINImumlara indiriliyor.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Fatih V;
    Gorusmek nasip oldugunda sana benim 17 senelik sistemi bir dinletecegim. Senden puan isteyecegim.
    P.S: Tam 'tini'lik...

Wishman
    Stephane Pompougnac 'tan ve Hotel Costes serilerinden birkaç parça ile Akustik show 'a hazır ol gibi birşey anladım ben bundan Merakla bekleyeceğim.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bahsettigin sesin acilip kisilmasi bir ozellik. Ayarlardan hassasiyetini ayarlayabiliyorsun. (insan bir kurcalar )
    abi kurcaladım da Olmadı bir türlü, Track audio sanırım(yanlış söylüyorsam düzeltin pls!), seviyeyi kısıyorum aynı şey oluyor, açıyorum sesi kendi açıyor ama yavaşlayınca otomatik kısıyor şarkının ve makasın en heyecanlı yerinde

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Haktan Visual Boost aldıgında standart (HK Seçmeden) ses sisteminde farklılık varmı abi ?

Ben 2007 ve 2008 Cooper S'lerde ses sisteminden nefret etmiştim, kendi arabamda onlardan çok farklı.. Tweeter veya anfi mi değiştirdiler makyajda biliyormusun ?

Birde off-topic olsun ;

benim aracımda müzik sesi açıkken, gazlıyorum diyelim.. Yavaşladıgımda müziğin sesini kısıyor bu bir özellik mi bende mi sorun var ?
    Track Audio'mu ne bi özellik var ondan mı kaynaklanıyor ?
    Kerem suan cok hatirlamiorm 1 seneden fazla oldu arastirdigim ancak varsa yoksa 3-5 wattlik bir cikis gucu farki vardir yoktur...
    Visual Boost sisteminin standart olanindan farki mp3 calmasi olacak. Ancak ben ekran istemiorm mp3 calsada yeter diyen arkadaslar MINI Boost'u da secebilirler. Standart teypten farkli olarak 2 satir ekrani var.

Bahsettigin sesin acilip kisilmasi bir ozellik. Ayarlardan hassasiyetini ayarlayabiliyorsun. (insan bir kurcalar )

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X