Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655
Çöküş
X
-
Tamam bana uyarAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan istanbulun tasi topragi altin diyorlar ne dersin istanbula yerlesmeye is guc ayarlaris sana hic olmadi beraber sanayide custom MINI garage acaris
hehehehehehehe
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
ben okulu birakiim o zaman
zaten istanbula geldktn snra eve dnmk cok zor gelio
o ev muhabbetini ciddi ciddi dusunuorm.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Kaan istanbulun tasi topragi altin diyorlar ne dersin istanbula yerlesmeye is guc ayarlaris sana hic olmadi beraber sanayide custom MINI garage acarisAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi valla hic okuyasim yok biliomusun
7 sene burstan geriye kaldi 2 sene
okul 2 seneye bitti bitti yoksa evde ciddi skntilar cikicak 
hehehehehehehe
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Abi valla hic okuyasim yok biliomusun
7 sene burstan geriye kaldi 2 sene
okul 2 seneye bitti bitti yoksa evde ciddi skntilar cikicak 
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=kaanunal;25408]Abicim cok ozur dilerim ders esnasinda atilan bir mesaj olduundan kafami toparlayamadim. Senin ve Ali Iner ve Ali Abimin katkisi ayri. Lutfen kusuruma bakmayin
maşallah ders rasında mı
bu çocuk okumaz demıştım ben ama
canımsın kardeşim sıkıntı yok rahat ol takıldım sadece
Bir yorum yaz:
-
Yok be abi.Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkazasız belasız kullan Kaan, artık buluşma sonrası Ali ile sakin sakin dönmek yok
Bulusmalarda hiz sinirlarina forum olarak uyalim lutfen. Disaridan alelade bir araba kulubu gibi gorunmesin. Insanlar baktiginda takdir etsinler. Amac gezmek ve sohbet muhabbet sonucta 
Bir yorum yaz:
-
Abicim cok ozur dilerim ders esnasinda atilan bir mesaj olduundan kafami toparlayamadim. Senin ve Ali Iner ve Ali Abimin katkisi ayri. Lutfen kusuruma bakmayinAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterher ne kadar lıstede adım olmasa da kaancım umarım çorbada tuzum vardır ınancındayım şaka bır yana kazasız belasız cezasız günler dılıyorum
10 numero 5 yıldız
Bir yorum yaz:
-
her ne kadar lıstede adım olmasa da kaancım umarım çorbada tuzum vardır ınancındayım şaka bır yana kazasız belasız cezasız günler dılıyorumAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterA.Y.N. Auto Yusuf ve Ahmet Abi'ye, Iskender ve Ahmet Usta'ya ve EcuFast'e cikardiklari iscilikten ve yardimlarindan oturu cok tesekkur ederim. Kerem ve Aren Abi'ye ayri bi tesekkur ederim herseye kostular ve tekrardan kafamda nasil olacak diye bir dusunce olmadan Istanbul'a gittim ve butun islerimi hallettim. Onlar sayesinde bizde bi Gergin yaptik sonunda
10 numero 5 yıldız
Bir yorum yaz:
-
kazasız belasız kullan Kaan, artık buluşma sonrası Ali ile sakin sakin dönmek yok
Bir yorum yaz:
-
Otomatik 184'lük motorAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah keyifle kullan.Araç otomatik değil mi?
Bir yorum yaz:
-
A.Y.N. Auto Yusuf ve Ahmet Abi'ye, Iskender ve Ahmet Usta'ya ve EcuFast'e cikardiklari iscilikten ve yardimlarindan oturu cok tesekkur ederim. Kerem ve Aren Abi'ye ayri bi tesekkur ederim herseye kostular ve tekrardan kafamda nasil olacak diye bir dusunce olmadan Istanbul'a gittim ve butun islerimi hallettim. Onlar sayesinde bizde bi Gergin yaptik sonunda
Bir yorum yaz:
-
ve sonrasında aracın Stok gücünü ölçtük. Ayar ölçümden sonra yapıldı. Stok ayarsız halde 183hp DynoDynamics üzerinde..

Cıkan dyno gücünün resmi Kaan'ın heyecanından ötürü yoktur. Yaklaşık 35-40 hp'ye yakın güc alındı. Net rakamı belirtmeyeceğim. Kanıt geldiğinde detaylı yazarım.
Bu parçalar ile bence elde edilen güç çok başarılı..
Hayırlısı olsun Allah Utandırmasın.. Kazasız belasız kullan Kaan'cım. Hayırlı olsun ayarın
gün sonu..

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: