Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Kaan boş konusma bitir okulu sakın aptallık etme

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kaan istanbulun tasi topragi altin diyorlar ne dersin istanbula yerlesmeye is guc ayarlaris sana hic olmadi beraber sanayide custom MINI garage acaris hehehehehehehe

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
    Tamam bana uyar ben okulu birakiim o zaman zaten istanbula geldktn snra eve dnmk cok zor gelio o ev muhabbetini ciddi ciddi dusunuorm.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi valla hic okuyasim yok biliomusun 7 sene burstan geriye kaldi 2 sene okul 2 seneye bitti bitti yoksa evde ciddi skntilar cikicak

Kaan istanbulun tasi topragi altin diyorlar ne dersin istanbula yerlesmeye is guc ayarlaris sana hic olmadi beraber sanayide custom MINI garage acaris hehehehehehehe

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Abi valla hic okuyasim yok biliomusun 7 sene burstan geriye kaldi 2 sene okul 2 seneye bitti bitti yoksa evde ciddi skntilar cikicak

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    [QUOTE=kaanunal;25408]Abicim cok ozur dilerim ders esnasinda atilan bir mesaj olduundan kafami toparlayamadim. Senin ve Ali Iner ve Ali Abimin katkisi ayri. Lutfen kusuruma bakmayin

maşallah ders rasında mı bu çocuk okumaz demıştım ben ama canımsın kardeşim sıkıntı yok rahat ol takıldım sadece

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kazasız belasız kullan Kaan, artık buluşma sonrası Ali ile sakin sakin dönmek yok
    Yok be abi. Bulusmalarda hiz sinirlarina forum olarak uyalim lutfen. Disaridan alelade bir araba kulubu gibi gorunmesin. Insanlar baktiginda takdir etsinler. Amac gezmek ve sohbet muhabbet sonucta

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    her ne kadar lıstede adım olmasa da kaancım umarım çorbada tuzum vardır ınancındayım şaka bır yana kazasız belasız cezasız günler dılıyorum 10 numero 5 yıldız
    Abicim cok ozur dilerim ders esnasinda atilan bir mesaj olduundan kafami toparlayamadim. Senin ve Ali Iner ve Ali Abimin katkisi ayri. Lutfen kusuruma bakmayin

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    A.Y.N. Auto Yusuf ve Ahmet Abi'ye, Iskender ve Ahmet Usta'ya ve EcuFast'e cikardiklari iscilikten ve yardimlarindan oturu cok tesekkur ederim. Kerem ve Aren Abi'ye ayri bi tesekkur ederim herseye kostular ve tekrardan kafamda nasil olacak diye bir dusunce olmadan Istanbul'a gittim ve butun islerimi hallettim. Onlar sayesinde bizde bi Gergin yaptik sonunda

her ne kadar lıstede adım olmasa da kaancım umarım çorbada tuzum vardır ınancındayım şaka bır yana kazasız belasız cezasız günler dılıyorum 10 numero 5 yıldız

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    kazasız belasız kullan Kaan, artık buluşma sonrası Ali ile sakin sakin dönmek yok

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Eyw Ali Abicim cok saol

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    hayırlı olsun abicim

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah keyifle kullan.Araç otomatik değil mi?
    Otomatik 184'lük motor

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Maşallah keyifle kullan.Araç otomatik değil mi?

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    A.Y.N. Auto Yusuf ve Ahmet Abi'ye, Iskender ve Ahmet Usta'ya ve EcuFast'e cikardiklari iscilikten ve yardimlarindan oturu cok tesekkur ederim. Kerem ve Aren Abi'ye ayri bi tesekkur ederim herseye kostular ve tekrardan kafamda nasil olacak diye bir dusunce olmadan Istanbul'a gittim ve butun islerimi hallettim. Onlar sayesinde bizde bi Gergin yaptik sonunda

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    ve sonrasında aracın Stok gücünü ölçtük. Ayar ölçümden sonra yapıldı. Stok ayarsız halde 183hp DynoDynamics üzerinde..

Cıkan dyno gücünün resmi Kaan'ın heyecanından ötürü yoktur. Yaklaşık 35-40 hp'ye yakın güc alındı. Net rakamı belirtmeyeceğim. Kanıt geldiğinde detaylı yazarım.
    Bu parçalar ile bence elde edilen güç çok başarılı..
    Hayırlısı olsun Allah Utandırmasın.. Kazasız belasız kullan Kaan'cım. Hayırlı olsun ayarın

gün sonu..

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X