Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655
Çöküş
X
-
Yok bi eksigimiz o ama piyasada istediklerimizi bulamiyoruz
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKaan jant almadin mi daha sen arabana?
Bir yorum yaz:
-
hergun daha da ozellesiyor..Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlmadan once herhalde bugune kadar cekilmis butun Roadster videolarini izledim
zaten lansman aracini gorunce dedim gelen herhangi bir araci degil kendi aracimi tasarlayacagim dedim ve bu bana 3 aya patladi 
IZM-5655-TCHB
exhaust uclarindan haber et bize varmi gelismeler surprizler
Bir yorum yaz:
-
Almadan once herhalde bugune kadar cekilmis butun Roadster videolarini izledim
zaten lansman aracini gorunce dedim gelen herhangi bir araci degil kendi aracimi tasarlayacagim dedim ve bu bana 3 aya patladi 
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGüle güle kullan lansman rengi de hoş duruyor dailymotion'da bu renkle tanıtım filmi var seyretmeni tavsiye ederim.
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun, emeklerin karşılığını almak güzel, keyifli, güzel günlerde kullanın.
Bir yorum yaz:
-
Rica ederim ne demek Nazli HanimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterboyle dusunmenden oturu tebrik ediyorum Kaan
Bence bizim forumun farki orada yoksa bizde arabalari yukluyoruz bizde gazliyoruz ama yeri ve zamani cok onemli bence. Eminim bircok kiside boyle dusunuyordur.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
boyle dusunmenden oturu tebrik ediyorum KaanAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok be abi.
Bulusmalarda hiz sinirlarina forum olarak uyalim lutfen. Disaridan alelade bir araba kulubu gibi gorunmesin. Insanlar baktiginda takdir etsinler. Amac gezmek ve sohbet muhabbet sonucta 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Eyvallah abi cok saolAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFerrari korna taktirtmadiniz mi? Olmamis o zaman....
P.S : Bir kusur bulmassak nazar degecek misali, anlayana... :-)
Gule gule kullan Kaan, Manisa'nin yollari senin icin yenileniyo....
P.S 2 : Gerginler grubuna katilmana bi laf yok ama, 'her gergin sakal biraksin olayindan biran once vazgecin diyorum' Sakal Mini'ye yakismiyor!
Wishjonnyman
sanki bunu diyecekmissin gibi 2 saat once saci sakali kestim
yas biraz kuculdu ama idare ediyorum 
Bir yorum yaz:
-
Ferrari korna taktirtmadiniz mi? Olmamis o zaman....
P.S : Bir kusur bulmassak nazar degecek misali, anlayana... :-)
Gule gule kullan Kaan, Manisa'nin yollari senin icin yenileniyo....
P.S 2 : Gerginler grubuna katilmana bi laf yok ama, 'her gergin sakal biraksin olayindan biran once vazgecin diyorum' Sakal Mini'ye yakismiyor!
Wishjonnyman
Bir yorum yaz:
-
Abi kizma yaAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraçla ilgili güncelleyelim
off-topic olarak sonra kızıcam sana
Hayırlı olsun tekrar, güzel oldu. Sürüş deneyimin ve yorumlarını paylaş bakalım, yaptırmak isteyenlere ön ayak ol
arac gercekten ayri bi keyifli oldu. Aradaki fark cidden hissediliyor. Izmir'den yapilanlar ve yapilacaklar konusunda fikir almak isteyen olursa iletisime gecebiliriz.
Istanbul Gerginleri Izmir Sorumlusu 
Bir yorum yaz:
-
Araçla ilgili güncelleyelimAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi Aren Abide seni buraya alalim okul bitince dedi. Zaten birakmayi dusunuyorum dedim. O da ayni tepkiyi verdi
okul bitsin o zaman ordayim
yada Istanbul'a gecis olursa aninda gelecegim 
off-topic olarak sonra kızıcam sana
Hayırlı olsun tekrar, güzel oldu. Sürüş deneyimin ve yorumlarını paylaş bakalım, yaptırmak isteyenlere ön ayak ol
Bir yorum yaz:
-
Abi Aren Abide seni buraya alalim okul bitince dedi. Zaten birakmayi dusunuyorum dedim. O da ayni tepkiyi verdi
okul bitsin o zaman ordayim
yada Istanbul'a gecis olursa aninda gelecegim 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: