Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Thunder Grey GP2 Project - 34 DOA 29 - GP2#1255
Çöküş
X
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOoo etrafıda çevrilmiş,yaklaşma yanarsın.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ooo etrafıda çevrilmiş,yaklaşma yanarsın.
Bir yorum yaz:
-
Bu arada arabayi bugun maslakta guzel bir yikattim, yikanmis hali o kadar gozumu aldi ki fotografini cekmeyi unuttum
Yeni yerine cektim, uzerine brandasini kapadim. Onumuzdeki 1 sene burda brandasinin altinda, arenin 350z'i ve benim s2000in yaninda yaticak
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bu gopro araba parça listesinde var galiba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin icin 4 tane go pro aldim
Sıkıysa at
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu yarim kalan hesabi kapatabilir miyiz? MALUM GP CALISTI !
Bir yorum yaz:
-
R56 Thunder Grey GP2 Project - 34 DOA 29
Akuyu sarj edip calistirmayi basardik, aynye biraktim gece gp'yi. Sabah gidip bakacagim problem nedir. Cunku cekmekoyden oraya getirip arabayi park edip kapatinca bidaha calismadi yine. Ama sevindirici haber ayn'ye ulasabildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYandaki daha güzel durmuş,güzelim arabanın yanında.
Bir yorum yaz:
-
Yandaki daha güzel durmuş,güzelim arabanın yanında.
Bir yorum yaz:
-
Gelir gelmez, sabaha karsi 4te ziyaretime gittim gp'min. Iyi bakamamislar, tozlanmis, en kisa zamanda yikatip cilalatip yeni yerine cekecegim
Yikattigimda bikac tane daha guncel fotografini eklerim
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNapalım açken ben ben değilim,jantları pide gibi düşündüm.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: