Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Berlina Black S2000

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Ne tatli bir konu olmus bu boyle
    Arenimoocuum kazasiz belasiz keyifli surusler, Allah kesene bereket sacsin cezalardan kurtulamayacaksin neticede

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hahahaha
    Gürkan'ı gördüm RAMS de seni de tahmin ettim aslında orada,
    Evet Gri JCW'ye baktım, fenaların fenası olmuş direk çıktım
    350 Z baktık kanka 2 tane bakalım mavi ve turuncu eski nissancı bir kardeşim var siteye üye onunla yarım kalmış bir hesabımız var taaaaaaa 200 sxdeen kalma haha
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gule gule kullan Aren... Seviyorum bende S2000leri.

Konunu bolmeden P.S: Iste birgun bana da o icerden ayarli coil gibi seyden bulursak o zaman bende OEM leri degistirecem GIO'da...

Gunduzleri uslu, geceleri kimseyi rahatsiz etmeden yaramaz kullanmak nasip olsun...

Wishman
    Sağol abim benim bilirsin yolda kimseye rahatsızlık vermem gece oldu mu otobanda boş yakaladım mı yada geç saatte ulus yeni yolda arka arkaya viraj kasarız bir gün seni de bekliyoruz arabanın altını o kadar güzel doldurn ki türkiyede o kadar alt takımı dolan cooper S dahi azdır seni piste çıkarıcaz abi bir gün oyun bozanlık yapmak yok

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Gule gule kullan Aren... Seviyorum bende S2000leri.

Konunu bolmeden P.S: Iste birgun bana da o icerden ayarli coil gibi seyden bulursak o zaman bende OEM leri degistirecem GIO'da...

Gunduzleri uslu, geceleri kimseyi rahatsiz etmeden yaramaz kullanmak nasip olsun...

Wishman

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sağol kankam cumartesi minibüs yolunda ne yapıyodun JCW mu bakıyodun haha
    Hahahaha
    Gürkan'ı gördüm RAMS de seni de tahmin ettim aslında orada,
    Evet Gri JCW'ye baktım, fenaların fenası olmuş direk çıktım

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan.. inşallah pistlerde de istediğin sonuçları elde edersin..

heyecanlı olduğun da yazdıklarından belli, yoksa brazzersdaki kel adam bile "aile var" diye dikkat ediyor..

Sosyal mesajın için sağol umarım yazının altındaki resmi açmışsındır ...

Bu arada artık arabalarla pek heyecanlanamıyorum , heyecan arıyorum , evrim cumadan sanrım bir sıkıntın var Pm den ulaşırsın. konumu bölme yeter
    En son düzenleyen ARENIMO; 03-02-14, 14:29.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan.. inşallah pistlerde de istediğin sonuçları elde edersin..

heyecanlı olduğun da yazdıklarından belli, yoksa brazzersdaki kel adam bile "aile var" diye dikkat ediyor..

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arenim hayırlı olsun,
    Allah kaza bela vermesin.
    İyi güzel günlerde kullan ...
    Sağol kankam cumartesi minibüs yolunda ne yapıyodun JCW mu bakıyodun haha

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Arenim hayırlı olsun,
    Allah kaza bela vermesin.
    İyi güzel günlerde kullan ...

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    orada tatlı polis aracının bagajında su var ondan ikram ettiler bana güzel insanlardı ama

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    teşekkürler kanka cezasız derken aklıma geldi arabayı aldıktan 2 gün sonra

Bu sayilmaz ıslatmışınız burda 😎

34NSC46

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun rahat durmanı pekte beklemiyorduk demek yanlış olmaz KAzasız belasız CEZA sız kullan
    teşekkürler kanka cezasız derken aklıma geldi arabayı aldıktan 2 gün sonra

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Hayırlı olsun rahat durmanı pekte beklemiyorduk demek yanlış olmaz KAzasız belasız CEZA sız kullan
    En son düzenleyen ARENIMO; 03-02-14, 13:30.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Her şeyi ile A'dan Z 'ye AYN auto ekibi ilgilenmekte piste çıkacağımız için downforce ve yürüyen aksamda çok güçlü olmamız şart yakın zamanda bir yarış takımı kuracağız katılmak isteyen arkadaşlarada seve seve yardımcı olurum bu işe gönül vermek yeterli lafı uzatmadan yeni gelen parçaları da yüklüyorum

Spoon Carbon diffuser

Tein EDFC - EDFC ne işe yarar coilover üzerine monte ediliyor içeriden amortisör sertlik ve yumuşaklık ayarını yapabiliyoruz bu büyük avantaj sonuçta arabamı geceleri trafiğin olmadığı saatlerde ve yerleşim alanları dışında baya bir zorluyorum her koşula göre şu an sertlik ve yumuşaklık ayarımı ayarlarımı kaydediyorum 3 modda kullanım sağlayabiliyoruz günlük konforlu otoban ve biraz zorlayacağım zaman ve pist

araç bittiği zaman nasıl bir görntüye sahip olacağı hakkında ufak bir fikir olsun diye onunda resmini paylaşıyorum

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Ugrasiyorum yine

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X