Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R 59 on panjur far cercevesi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı Mitokondri tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tesekkurler..sanirim biraz bindukten sonra.far boyatmak ta yenilik gibi gelecek..keyifli olacak hersryi birden yapincada ..heyecan kalmiyor
    Aynen yavaş yavaş daha zevkli oluyor

Bir yorum yaz:

• Mitokondri
    yanıtladı
    Tesekkurler..sanirim biraz bindukten sonra.far boyatmak ta yenilik gibi gelecek..keyifli olacak hersryi birden yapincada ..heyecan kalmiyor

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Maasallah cok guzel arac

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    cerceveler kaplanınca daha güzel durmuş bir de jcw body kiti olsa mükemmel olcak

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Maşallah çok güzel olmuş,farların içinide boyatırsanız çok daha güzel olur. [emoji5][emoji5]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Mitokondri
    bir konu başlattı R 59 on panjur far cercevesi

R 59 on panjur far cercevesi

Uzun sure farmi boyatsam ne yapsam.nasil etsem diye dusunurken instagramda gordugum bir counrtyman sahibinin fikriyle ki..zatem forumda varmis far cerveleri ve on panjuru kaplattim bu arada bir de pleksi plaka yaptirip cocuklarimin isimlerininyazdirdim ozellikle arka plaka daki kirmiz serit vs guzel oldu..on krom lar cok gozumu almisti..eh adamlar arabayi gorup.pazarlik dahi etmediler ama yapacak bir sey yok..vakit yok baska baska yerlere gidecek..on panjur farlar plakliklar kesim takim yazim 270 tl nakit fazla geldi saglik olsun..bu arada resim yuklemek icin gece gece tlf pilini bitirdim..ama merhaba bolumunde verdiginiz ip uclariyla basardim sanirim
    Eklenen Dosyalar
Hazırlanıyor...
X