Indirdm uygulamayi
Gayet guzel
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kimler iphone kimler bb kimler samsung kimler htc ve diger :)
Çöküş
X
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha,
Benim telefonda factory olarak "araç" diye bir application mevcut. Ekranı araçta kullanıma göre ayarlıyor, ikonları gerekli oranda büyütüp, seyir halinde en çok ihtiyaç duyulan şeyleri ekrana taşıyor (bluetooth, kişiler, harita, müzik gibi) eğer Samsung bu imkanı tanımıyor ise marketten "CarHome Ultra" diye aratabilirsin. Ulaşım kategorisinde ilk sırada ücretliler arasında. Free versiyona yorum falan yapılmış ama ücretli ile arasında ne fark var bilmiyorum. Istersen ücretsizi indir dene bazı kesintiler varsa full versiyona geçersin. Bende ki application ile aynı işi yapıyor.
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
WishHTCman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSamsung note 2
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlur bi inceleyelim
Benim telefonda factory olarak "araç" diye bir application mevcut. Ekranı araçta kullanıma göre ayarlıyor, ikonları gerekli oranda büyütüp, seyir halinde en çok ihtiyaç duyulan şeyleri ekrana taşıyor (bluetooth, kişiler, harita, müzik gibi) eğer Samsung bu imkanı tanımıyor ise marketten "CarHome Ultra" diye aratabilirsin. Ulaşım kategorisinde ilk sırada ücretliler arasında. Free versiyona yorum falan yapılmış ama ücretli ile arasında ne fark var bilmiyorum. Istersen ücretsizi indir dene bazı kesintiler varsa full versiyona geçersin. Bende ki application ile aynı işi yapıyor.
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan'in htc'ye indirdigi bi driver mode var cok guzel bizle paylassin adinida birde onu incele
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterS3 de gayet iyi.su ana kdr alisamdgm tek yani arac kullanirken tek elle telefonu kullanmasi cok zor.bunun disinda hersey super.
Bir yorum yaz:
-
Note'tan sonra Note 2 guncellemesi yaptim kendime. Pentile olmayan ve dogru oranli bir ekran ile cok basarili olmus..
Bir yorum yaz:
-
S3 de gayet iyi.su ana kdr alisamdgm tek yani arac kullanirken tek elle telefonu kullanmasi cok zor.bunun disinda hersey super.
Bir yorum yaz:
-
Guncel olsun note2 candircigerdir
(Gormemisinnoteikisiolmus demeyin ulen)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBlackberry kullanıyorum ama iphone a gecsemmi diye de dusunmuyor degilim bu kadar dandik bir telefon olamaz ah bbm ah
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAndroid olsun tastan olsun
Bir yorum yaz:
-
Bende açıkçası bb kullandım kısa süre olmak üzere büyük dokunmatik ilk deneyimsiz telefonunu kullandım sonra hemen vazgeçip klavyeli aldım ikiside beş para etmez dedim. Iphone aldım tabi sonra ve uzun süreler kullandım 4 - 4/S. Bir zaman sonra iphone da tatmin etmemeye başladı çıkar çıkmaz HTC One X kullanmaya başladım. Memnun muyum? Eksikleri ve yanlışları var fakat evet. Sonuçta piyasada ki ilk 4 çekirdekli cihaz. Ama şunu da net söyleyebilirim iphone 5 çıkar çıkmaz degisicem onla...
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiblackberry icin mükemmel telefon derdim, iphone a geçince, nasıl 2 sene bb kullandım diye sordum kendime. bbm icin kullanılabilir, o da artık msn gibi heryere yazıldıgı icin, onun da tadı tuzunu kacırdılar. iphone dan şaşmayın
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: