Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
SAMSUNG Smart TV (8000 series)
Çöküş
X
-
git guzel biii panasonic neoplazma al baskan...Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster1920 pixelden 2 sira öldü

Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Bir yorum yaz:
-
Nefret ediyorum yeni alinan bir urunde problem cikmasina
Umarim problem cabucak cozulur Haktan.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Vatan dan aldıysan bir sıkıntı olmaz büyük bir ihtimalle değiştirirler
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet biliyorum. Eski standartlarda 7 pixele kadar bozuk pixeller hatali olarak kabul edirmiyordu cunku. Ama artik degismistir o diye tahmin ediorm. Kaldiki bende 3840 pixel bozuk suan
seve seve degistirecekler yani..
Vatan'dan aldim.
Bir yorum yaz:
-
Evet biliyorum. Eski standartlarda 7 pixele kadar bozuk pixeller hatali olarak kabul edirmiyordu cunku. Ama artik degismistir o diye tahmin ediorm. Kaldiki bende 3840 pixel bozuk suanAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeçmiş olsun şöle söliyim sana eski teknoloji günlerimden kalma normal de dünya standartlarına göre değiştirmeleri lazım çünkü bunun tamiri olmuyor ama baya bir çirkeflik yapman lazım çok inat ederler
birde nereden alsın sen bu cihazı
seve seve degistirecekler yani..
Vatan'dan aldim.
Bir yorum yaz:
-
Geçmiş olsun şöle söliyim sana eski teknoloji günlerimden kalma normal de dünya standartlarına göre değiştirmeleri lazım çünkü bunun tamiri olmuyor ama baya bir çirkeflik yapman lazım çok inat ederler
birde nereden alsın sen bu cihazı
Bir yorum yaz:
-
1920 pixelden 2 sira öldüAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNeyi var söle bakem bi ???

Bir yorum yaz:
-
Neyi var söle bakem bi ???
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTV bozuldu zaten. Bugun servis gelecek..
Bir yorum yaz:
-
TV bozuldu zaten. Bugun servis gelecek..Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göstersimdi ev falan kasar biz disarda bulusalim bence
tvyide getirirsin parkta bahcede test ederim
Bir yorum yaz:
-
Hah simdi ben solicektim dilimden aldin OzgurSimav!Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göstersimdi ev falan kasar biz disarda bulusalim bence

Ha ha ha, harika cevap yahu...
Wishman
Bir yorum yaz:
-
simdi ev falan kasar biz disarda bulusalim benceAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterev hediyesi siparislerini simdiden veriyim mi? hani belki wishman gelirken disaridan getirir ucuza kaparsiniz
)
Bir yorum yaz:
-
ev hediyesi siparislerini simdiden veriyim mi? hani belki wishman gelirken disaridan getirir ucuza kaparsiniz
)
Bir yorum yaz:
-
sen hayirsiz adamsin abi. Kapimiz her zmn acik ama gorusmek zor seninleAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun haktancim gelip bi test ederim...
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: