Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaslar siz neden odeme yapiyorsunuz ki uygulamalara? ayarlar kismindan girip gelistirici uygulamalarina izin ver dedikten sonra ister uygulamanin apk sini googledan bulup indirin. Isterseniz netten telefona blackmarkt alpha yi kurup oradan aratip beles olarak indirin guncellemesinide oradan yapabilirsiniz
IZM-5655-TCHB
Yeaa benim telefon dubaiden geldi ve bi telefonun imei kodu ile eslesti sanirim yanlis hatirlamiosam. benim surum 4.1.1 onunla bile ugrasmiyorum benden gecti artik bi ara ugrayacum telefoncuma yapicak insalah..
bi soru daha sorayim.
bi whatsapp konusma gecmisinin tumunu neden mailime atamiorum?
24 ocak 24 subat arasi gidiyor oncesi gitmiyor?!?!?!
oyunlarin disinda programlarin cogu bendede var..Bi ara bende dokerim. ortaya
ps. HD widgets'i wishlist'e attim bi ara alicam onu ogrencinin limit sorunu yasamasi hos degil tabiki.
ps2.fisheye camera ariorum aklinizda bulunsun bulursaniz haber edin hemen yukleyecum
ps.gold : ayrica snapseedin hastasiyiz
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Arkadaslar siz neden odeme yapiyorsunuz ki uygulamalara? ayarlar kismindan girip gelistirici uygulamalarina izin ver dedikten sonra ister uygulamanin apk sini googledan bulup indirin. Isterseniz netten telefona blackmarkt alpha yi kurup oradan aratip beles olarak indirin guncellemesinide oradan yapabilirsiniz
fisheye camera bende ariyorum ama en guzelide anahtarlik tarzi lensler var onune takiliyo keranin on numara onlardan alacam ilk firsatta olmadi Cinden soylicez isteyen varsa coklu siparis bile gecilebilinir
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bak yaa!
Abicim ben ne guzel application olarak dusunmustum lensi yeniden aklima soktun sagol ya!
fisheye camera bende ariyorum ama en guzelide anahtarlik tarzi lensler var onune takiliyo keranin on numara onlardan alacam ilk firsatta olmadi Cinden soylicez isteyen varsa coklu siparis bile gecilebilinir
Can konuyu detayli yazmis
bende destek veriyim kendisine:
Oyun:
Flick Soccer*
Flick Golf*
Cut The Rope*
Angry Birds Star Wars HD*
Air Control*
Jenga*
SPYmouse*
Where is my water?*
The Dark Knight Rises*
Subway Surfer
Asphalt 7*
Temple Run 2
Real Racing 3
Tapped Out
Hugo Retro Mania
Cloud:
Dropbox
Evernote
Google Drive
Genel:
Google Goggles
Google Sky Map
Google Translate
Google Body
Google Chrome
Can konuyu detayli yazmis
bende destek veriyim kendisine:
Oyun:
Flick Soccer*
Flick Golf*
Cut The Rope*
Angry Birds Star Wars HD*
Air Control*
Jenga*
SPYmouse*
Where is my water?*
The Dark Knight Rises*
Subway Surfer
Asphalt 7*
Temple Run 2
Real Racing 3
Tapped Out
Hugo Retro Mania
Cloud:
Dropbox
Evernote
Google Drive
Genel:
Google Goggles
Google Sky Map
Google Translate
Google Body
Google Chrome
Ama bundan 5sene once falandi iPhone 2G kullanirken jailbreak yapip cydia'dan vs indiriyordum applestore o kadar iyi degildi. tema,zil sesi,push programlari vs. Blackberry kullanirkende blackberry.gen.tr'den besleniyordum.. Artik bende o takip edip arastirma ugrasma hevesi kalmadi..
Bir yorum yaz: