Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bu arkadaşlar bizden mi?
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiYok yaw ondan demedim, o gün sinir etmişti beni hem araba kullanışı hem etin başına geçip çözülmemiş buzlu etleri direk mangala atarak ziyan edişi beni delirtmeye yetti.
Burada benden iyiler vardır kesin mangal işlerinde, vekaletim ondadır
Bir yorum yaz:
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada o pembe çizgili araç en son pikniğimize hep beraber giderken benim tüm sinirlerimi germişti, bu videoyu önceden izlemiştim. Ama bu derece ifşa edilmesi komik olmuş; haha
Neyse uzun lafın kısası bizim içimizde olmadığına seviniyorum bu bayank arkadaşın.
Arkadaş piknikte uykulukları da mundarlamıştı mangal başında ya neyse
Hayır sağolsun Nihat onları Antalya'dan getirdi yiyelim diye, yarısı mundar oldu...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBu arada o pembe çizgili araç en son pikniğimize hep beraber giderken benim tüm sinirlerimi germişti, bu videoyu önceden izlemiştim. Ama bu derece ifşa edilmesi komik olmuş; haha
Neyse uzun lafın kısası bizim içimizde olmadığına seviniyorum bu bayank arkadaşın.
Arkadaş piknikte uykulukları da mundarlamıştı mangal başında ya neyse
Hayır sağolsun Nihat onları Antalya'dan getirdi yiyelim diye, yarısı mundar oldu...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynenKDV'yi de ekleyince ülkeye vergisiz giriş fiyatının %217'sine denk geliyor, şaka gibi
Girişi 25 bin euro olsa bize 54280 euro heyttt beeTabi boş arabanın.
Bir yorum yaz:
-
Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhh neyle alcaz..2.0T vergi dilimi %84 miydi ??
KDV'yi de ekleyince ülkeye vergisiz giriş fiyatının %217'sine denk geliyor, şaka gibi
Girişi 25 bin euro olsa bize 54280 euro heyttt bee
Bir yorum yaz:
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEtiket oldular artık, haberi yapanda modeller daha iyi ezberlensin diye detay yazmış herhalde. Geçmiş olsun zaten göz açtırmıyorlardı artık işkenceye döner polis-mini ilişkisi
Bir yorum yaz:
-
Malum kurallarımız gereği lütfen kendilerine söz hakkı doguracak birseyler yazmayın da üye olmasınlar yineBu arada kulübümüz bu tür trafiği ve insan hayatını tehlikeye atan kullanım stillerini kesinlikle desteklememekte ve MINI gibi stil bir arabanın bu tür haberlerde bulunmasından üzüntü duymaktadır. Haberdeki şahıslar kulübümüz üyesi olmayıp olmaları da mümkün değildir. Saygılarımla Alen.
Bir yorum yaz:
-
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGamze 'yi en cok Deniz sever
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Etiket oldular artık, haberi yapanda modeller daha iyi ezberlensin diye detay yazmış herhalde. Geçmiş olsun zaten göz açtırmıyorlardı artık işkenceye döner polis-mini ilişkisi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGamze 'yi en cok Deniz sever
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: