Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bu arkadaşlar bizden mi?

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Tarik
    yanıtladı
    Bu arkadaşlar bizden mi?

Simdi egri oturup dogru konusalim. Bu forumda da yeri geldi mi boyle giden cok insan var, (Ozan gibi Baran gibi hakkaten hic gazladigini gormedigim arkadasimiz da bir o kadar cok) o arabalarin icinde yasadiklarimizi ballandira ballandira anlatip burada ahkam kesmeye gerek yok

Yapilan hareketlerin ifsasi yanlis zaten orada da hemfikiriz. Zaten gereksiz uzun, bos bi video, yazik oldu haberlere falan cikmalarina.

Burada yorum yazan herkes hakli, yeter ki dusuncelerimizi tatli dille ifade edelim.

Bir yorum yaz:

• batubility
    yanıtladı
    Cikmiyoki bi tane AS250 kasasini taksin yandan gecerken bi tanesine zaten plakalari biliniyo araclarin cikip illaki birisi suc duyurusunda bulunabilir...

34 BE 1968

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    çok güzel gazlamışlar ben sevdim

maganda derkende dikkat etmek lazım hepimiz gazlıyoruz sonuçta ama gazlayıp video çekincemi magandalık oluyor yoksa makas atmışlar diyemi magandamı oluyorlar ?
    Umarım muhalif olmak için bu şekilde bir yorum yapmışsınızdır.
    Yoksa bunun beğenilecek tarafı neresi ben kaçırdım, iki araç arasındaki mesafe zaten pek azalmıyor, dolayısıyla gayet dağınık bir şekilde iki aracın trafiği riske etmesinden başka bir işe yaramamış.
    Ayrıca madem beğendiğinizi söylediniz bende neden beğenmediğimi söyliyim; Şimdiye kadar malum pembeli arabayla iki defa bir yerden bir yere gitme teşebbüsüm oldu ben bile kendimi risk altında hissettim, neden mi onları da yazabilirim ama nasılsa işe yaramaz açıklamam .

Bakın sizi tanımam bilmem, ama trafikte bunlar gibi birisinin yaptığı bir yanlış sebebiyle bir yakınınızın kötü şekilde etkileneceğini düşünün, ondan sonra tekrar beğeninizi değerlendirin.
    Aynı şekilde sizin yaptıklarınızda sadece sizi değil çevrenizi de bağlar...

Dipnot: Gazlamıyor muyum, kendimi ve çevremi riske etmediğim sürece hızlı kullanıyorum ama trafiği kesinlikle riske edecek şekilde kullanmıyorum, şimdi bu mantıkla yeniden izleyin.
    Birde yok Ahmet yaparken niye sesiniz çıkmadı tavrınızı bırakın; dediğiniz gibi burası babanızın emekli forumu değil.
    En son düzenleyen brnx2; 28-11-13, 21:23.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

maganda derkende dikkat etmek lazım hepimiz gazlıyoruz sonuçta ama gazlayıp video çekincemi magandalık oluyor yoksa makas atmışlar diyemi magandamı oluyorlar ?
    Sizin "gazlamalariniz" genellikle gece oluyor boyle gunduz trafigin cafcafli oldugu zamanlarda is guc okul veya sanayide oluyorsunuz.. Ustelik siz araclariniza cok deger verip bi dunya masraf ediyorsunuz. Araclariniz proje arac olarak degerlendiriliyor. Kendinizi Sosyal medyada boyle GoPro ile cekim gerceklestirerek afise etmeden kendi halinizde "denemeler" yapiyorsunuz.

Cooperscem arkadasimizinda dedigi gibi bu isin raconu kesinlikle bu degil..

Sukurler olsun ki MCTRailesinin bu kisilerle hic bir alakasi yoktur. Diger yandan uzucu olan kisim ise; Ulkemizde MINI markasinin ismi bu kisiler tarafindan zedelendi..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dostum sen iyimisin ??

Trafikte yaptıkları hareketleri kendi canlarından geç başkalarının canlarına kast ediyorlar bu şekilde araba kullanılmaz !!

Tabiki herkez gazlama yapıyor ama İstanbul un bir ucundan diğer ucuna değil ve en azından Eski bir MINI sahibi olarak sölüyorum bu şekilde değil !

Yaptıklarını kesinlikle tasvip etmiyorum her işin bir raconu var !!

bu şekilde gazlayıp video çekersen elbet böle afişe olursun yazık olmuş kendilerine inşallah kısa zamanda düzelirler
    2 dk makas atarsanda aynı 20 dk istanbulu boydan boya makas atarsanda aynı bir farkı yok bu işin böyle cahilce kıyaslamalar yapmayalım o yüzden

ben maganda denmesine birşey demiyorum burası bnm babamların emekliler forumu olsa maganda derler haklılar (E5 i 70 le gider 71 yapmaz) otomobil forumu burda bu hareketleri yaptğını bildiğim o kadar çok kişi varki !

afişe olup olmamak ayrı mesela afişe olmak istemese çekip youtube a koymaz ztn videoları,bnm burda takıldığım 3 kuruşluk forum kavgası yapılmasın bizim forumumuzda bunları kimse yapmaz tripleri olmasın

ben yapılanlar doğrudur demiyorum aslada öyle birşey demem çıkarlar doğrultusunda yorum yapılmasın adaletli konuşmalar olsa yeterli

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı

Dostum sen iyimisin ??

Trafikte yaptıkları hareketleri kendi canlarından geç başkalarının canlarına kast ediyorlar bu şekilde araba kullanılmaz !!

Tabiki herkez gazlama yapıyor ama İstanbul un bir ucundan diğer ucuna değil ve en azından Eski bir MINI sahibi olarak sölüyorum bu şekilde değil !

Yaptıklarını kesinlikle tasvip etmiyorum her işin bir raconu var !!

bu şekilde gazlayıp video çekersen elbet böle afişe olursun yazık olmuş kendilerine inşallah kısa zamanda düzelirler

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı

Bence makas muhabbeti yüzünden oluyorlar hangimiz biraz maganda değiliz ki? desem taşa tutulur muyum acaba?

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

diger insanların hayatlarını hiçe sayarak gazlayınca maganda olunuyor. gazlamak var gazlamak var.

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    Tamam magandalık falan da bari hakkını verselermiş video'da boş bir saat izledim benzin israfı
    şu pembeli hep başka arabaylayken denk geliyor trafikte miniyle bi karşılaşamadık

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Bu kadar ağır deşifre olunup her yere yayılacağını hiç düşünmezdim ..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Heryerde rezil oldular yani yazık kullandıkları araba ve magandalık yapmaları ayrı birsey tabi.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    http://www.acunn.com/haber/mini-coop...ign=videohaber

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslinda konvoylarda bu sekilde dikkat ederek ilerliyorduk, ancak ben bu konuda pek soz sahibi olmamaliyim kanaatimce

Buyuklerim konussun

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Olay Vietnam'da bile duyuldu dicem ama sanirim burda benden baska Turk haber sitelerini takip eden yok. :-)
    Video konusuna bisey demiyecegim. Olay ortada...
    Ama malum Mini'ler hep goz hapsinde, bu sekilde bir haber yapilip daha da bir dikkati cekmemiz bizim icin kotu bir referans..
    Forumdan veya degil, sonucta umarim isin ucu 'gunahsiz'lara kadar dokunmaz.
    Tabii videonun basinda o kadar guzel bir tanitim yapilmis ki gazeteci arkadaslara da modellere kadar yanilmadan yazmak kalmis...

Bence yonetimimiz bu olayi tam tersine cevirebilir. Eger konu lastik kivamina gelirse tam tersi bir organizasyon ile buyuk ilgi toplanabilir. Sonucta kotu reklami tam tersine cevirmek zor olsada imkansiz degil.

Mesela 'biz Mini'lerimizle trafige saygiliyiz organizasyonu...!' Zaten haber olan bir konu eminim ki gazeteciler tarafindan haber yapilmasi icin ustune atlanir. Sevilir atesin koruklemesi....

Uzuldum. :-(

P.S: O uykuluklarda benim aklim kalmisti... O yuzden....

Wishman
    En son düzenleyen WISHMAN; 28-11-13, 14:00.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X