Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
bmw m4 Design overview
Çöküş
X
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZannettiginiz gibi birsey yok aramizda Nazli Hanimsadece arkadasiz kendisiyle
meraktan be kankacim.
IZM-5655-TCHB
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı minislc tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzur diliyorum yapmamaliydim bunu
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZannettiginiz gibi birsey yok aramizda Nazli Hanimsadece arkadasiz kendisiyle
meraktan be kankacim.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstervaaay! fiyat arastirmasida yapmis vay arkides!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HDsadece arkadasiz kendisiyle
meraktan be kankacim.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster80000 euro 4.20d
90000 euro 4.28i
m tech orta dolulukta bir arac ikiside.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Asagi yukari oyleyani eksiklik olarak navigasyon elektrikli ayarlanir koltuklar gibi ozelliklere ekstra vermek gerekiyor. Ama 90000 euroluk 4.28i de gayet guzel bir arac.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster80000 euro 4.20d
90000 euro 4.28i
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdiye kadar gordugum en guzel arabalardan birisi bu ya. Ne kadar olur fiyati acaba.
90000 euro 4.28i
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSimdiye kadar gordugum en guzel arabalardan birisi bu ya. Ne kadar olur fiyati acaba.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayiiippppp(!)
yine de bir MINI degil
Konu kilit olsun hatta konu silinsin MINI severlere kotu ornek teskil ediyor!!!! Tahrik edici, araclardan sogutucu nitelikli!
Sent from my iPad using Tapatalk HDbu kadar emekten sonra kolay kolay ayrilamam zaten MINI'kten alistim kerataya
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: