Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İstanbul AutoShow Uluslararası Otomobil Fuarı 2012 - MINI
Çöküş
X
-
ben de fazla kalamam sanırım bir gorusmem olacak orada ama uzun surmez 1 saat takılır döneriz o zaman.
-
Misafir cevap verdiOlur abi. 12 cok gecmis ama, bilmiyorum ne kadar kalirim ben.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroki beni alır mısın beraber gideriz?
Bir yorum yaz:
-
polis kimligi olan varsa iceri girer erkendenAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de sanirim erken gidip erken donucem
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
11.30da aciliyor sekerimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi ya
12 mi
Bir yorum yaz:
-
Hadi yaAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFuar saat 12:00 de açılmıyormu?
12 mi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdidavetiyeyi almam zor ama fuara gelecegim mutlaka gorusuruz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen de sanirim erken gidip erken donucemAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 kasimda orada olacagim
bu arada sabah erkenden gitme ihtimalim var isimden dolayi ama yine de 1 kasimda gidecekler irtibat halinde olsunlar
Bir yorum yaz:
-
1 kasimda orada olacagim
bu arada sabah erkenden gitme ihtimalim var isimden dolayi ama yine de 1 kasimda gidecekler irtibat halinde olsunlar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiİstanbul AutoShow 2012 için son iki gün!
Fuar heyecanı başlıyor. MINI JCW GP II heyecanı mı demeliyim... Evet ikinci şık doğru
Bir yorum yaz:
-
ben adami inletirimAslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterallam roketatarın lafatar hali nedesem pat die yapıştırıyor bitane,,, bak ben sustum sende sus

beyaz bayragini gormedim sanma
Bir yorum yaz:
-
allam roketatarın lafatar hali nedesem pat die yapıştırıyor bitane,,, bak ben sustum sende susAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterapacimisiniz arkadasim diesel arabayi ne hale getirceksiniz ?!!?!? maslak powershop'a falan sokmazlar sizi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTamam gideriz beraberAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaran'ın işi dolayısıyla biz anca cumartesi gidebiliriz ztn
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBaran'ın işi dolayısıyla biz anca cumartesi gidebiliriz ztnAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen ilk gün icin ve diger günler icin davetiyemi aldım valla, olalım organize gidelim beraber. Bi mini standı da kendimiz otopark'a kuralım
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: