Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İstanbul AutoShow Uluslararası Otomobil Fuarı 2012 - MINI
Çöküş
X
-
Alen gorusuruz yarin 11:30 da ordayimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 kasimda orada olacagim
bu arada sabah erkenden gitme ihtimalim var isimden dolayi ama yine de 1 kasimda gidecekler irtibat halinde olsunlar
Bir yorum yaz:
-
cumartesi gelemeyecegimi farkettim cunku kurs var ..Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCuma akşamı iş çıkışı arıyorum seni, bizimle C.tesi gelmek isteyen var mı acep?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiCuma akşamı iş çıkışı arıyorum seni, bizimle C.tesi gelmek isteyen var mı acep?Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet dostum, yapalım organizasyon, beraber gidelim.
Bir yorum yaz:
-
ah Sevgili NDG nasılda böyle anlayabiliyorsun kuzum ahahahahhaAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterE alen abi olunca arabada sen olamiyor musun?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEvet dostum, yapalım organizasyon, beraber gidelim.Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan Haftasonu yani Cumartesi gidiyoruz di mi? Biz ona göre organize olalım...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiOzan Haftasonu yani Cumartesi gidiyoruz di mi? Biz ona göre organize olalım...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYok yok beraber gideriz ama erken donucez bizAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben bilmes arkadasim adim gecmedi bende satis sandim. hikk
Bir yorum yaz:
-
ben bilmes arkadasim adim gecmedi bende satis sandim. hikkAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterE alen abi olunca arabada sen olamiyor musun?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiE alen abi olunca arabada sen olamiyor musun?Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhani beraber gidiyorduk ulen Alen'i gordun satisi koydun. Peeehh...
Bir yorum yaz:
-
hani beraber gidiyorduk ulen Alen'i gordun satisi koydun. Peeehh...Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNoldu ufaklik?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi -
vay arkadas yaaAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlur abi. 12 cok gecmis ama, bilmiyorum ne kadar kalirim ben.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi1 saat cok az yawAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben de fazla kalamam sanırım bir gorusmem olacak orada ama uzun surmez 1 saat takılır döneriz o zaman.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: