Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Rötuş boyası

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• orcun
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Orcun gelde kahvaltı yapalım yaw
    yapalım valla çokta güzel olur

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok dogru yazmisin abi eyvallah yasli araclarda boyaci huneri devreye giriyor ustalik orada benim boya islerimi maslak temelliye yaptiriyorum sanada tavsiye ederim. Seve seve ilgilenirim ..Aklinda olsun.
    Temelli iyidir laz picasso Aziz iyidir birde hiç birşey boyatmadık ama cumhur dikici var boyatanlar memnun

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bildigimden degil, bilmedigimden yaziyorum. Bende Giovanni'nin kaliperleri boyanirken ogrendim 'yillandirma' islemini... Ufak yerlerde buna gerek yok haklisin, ama senin MINI gibi degilde bizim ,MINI'ler gibi 'yasli' olanlarda 'local' boyalar buyuk sikinti. O yuzden yazdim, bilmeyenlere bilgi babinda.... :-)
    Cok dogru yazmisin abi eyvallah yasli araclarda boyaci huneri devreye giriyor ustalik orada benim boya islerimi maslak temelliye yaptiriyorum sanada tavsiye ederim. Seve seve ilgilenirim ..Aklinda olsun.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Abi avuc ici kadar boyada veya farkli islemlerde kendi boyacinizi tercih edin ama degil ufak tas izleri cit cit gelenlerde anlasilmaz kaldirir .Kutu olarak yazmisim ama stick yapistiricilar var ya abi kagit kullanimlarina uygun onlar kadar .Kutuyu yanlis yazmisim ben .
    Bildigimden degil, bilmedigimden yaziyorum. Bende Giovanni'nin kaliperleri boyanirken ogrendim 'yillandirma' islemini... Ufak yerlerde buna gerek yok haklisin, ama senin MINI gibi degilde bizim ,MINI'ler gibi 'yasli' olanlarda 'local' boyalar buyuk sikinti. O yuzden yazdim, bilmeyenlere bilgi babinda.... :-)

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Peki 'yillandirma' nasil oluyor Ayhan?

Wish
    Abi avuc ici kadar boyada veya farkli islemlerde kendi boyacinizi tercih edin ama degil ufak tas izleri cit cit gelenlerde anlasilmaz kaldirir .Kutu olarak yazmisim ama stick yapistiricilar var ya abi kagit kullanimlarina uygun onlar kadar .Kutuyu yanlis yazmisim ben .

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Araclarimizin orjinal kutulu boyalari genunie minide satilmaktadir kodunuzu isaretliyorsunuz gonderiyorler tum renkler var dogru rengi isaretlediginiz surece guvenililr ve saglamdir arkadaslar.
    Peki 'yillandirma' nasil oluyor Ayhan?

Wish

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Araclarimizin orjinal kutulu boyalari genunie minide satilmaktadir kodunuzu isaretliyorsunuz gonderiyorler tum renkler var dogru rengi isaretlediginiz surece guvenililr ve saglamdir arkadaslar.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Orcun gelde kahvaltı yapalım yaw

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tamam Orcun eğer bulamazsam senin boyayı kullanırız ama onu teslim edecek ustayı bulmamız lazim (:

Sent via Tapatalk
    5 Black.
    usta = ben
    gel bakarız

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    laser blue dimi renk, bende var borusandan almıştım fabrikadan rica minnet ufak bişe
    Tamam Orcun eğer bulamazsam senin boyayı kullanırız ama onu teslim edecek ustayı bulmamız lazim (:

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    bu yok maalesef elimde

Bir yorum yaz:

• sander
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• sander
    yanıtladı
    Cosmic blue countryman benimkisi biraz daha koyu

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Orcun senin bildigin yer vardır Ankara'ya geldigimde benim arabayi götürelim bikac rutus yaptırmam lazim

Sent via Tapatalk
    5 Black.
    laser blue dimi renk, bende var borusandan almıştım fabrikadan rica minnet ufak bişe

Bir yorum yaz:

• sander
    yanıtladı
    Borusan a sordum yok benim renkten cok az var piyasada o yuzden daha boya hazirlamamislar

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X