Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Countryman Led Stoplar
Çöküş
X
-
Alen, outmotoring'de de var aynı ürün ve kargo dahil 373 USD. Gönderim de USPS olduğundan PTT ile gelir ve 3-5 TL vergi ödersin en çok. Ben de düşündüm ama çok güzel bi şeye benzemiyor. Sırf farklı olmak için çirkin bişeyi takmaya da gerek yok.
-
Topkapi sanayide uygun fiyata yapan bulunur bence bi dene Kehkehkeh
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Eski bir Aksaray ci olarak kesinlikle cok ucuz duruyor bence benim fikrim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdirica abiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvrim inanmıyorum sana ya cok sagol harika görünüyor

heheheh zorla stop aldırcazAslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu stopları alman farz oldu! Çocuk uğraştı okadar!
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
evet bence de orjinal daha iyiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvrim eline sağlık
Ama yine söylüyorum, kötü
Bir yorum yaz:
-
küçük bir detay var halledersem alırımAslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu stopları alman farz oldu! Çocuk uğraştı okadar!
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBu stopları alman farz oldu! Çocuk uğraştı okadar!Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvrim inanmıyorum sana ya cok sagol harika görünüyor

tooncay
Bir yorum yaz:
-
Evrim inanmıyorum sana ya cok sagol harika görünüyorAslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahahah sen hiç düşündün mü F56 S neden sarı?
bu arada ben yorum yapmayı unuttum da pek beğenmedim bu led stopları sanki.. gerçi fena da değil gibi.. karar veremiyorum.. çok arada kaldım.. neyse araç sahibi düşünsün
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdihahahah sen hiç düşündün mü F56 S neden sarı?Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvrim benim arabayida bi cabrio yapsana yaw
bakayim guzel durursa tavani kestireyim bende!
bu arada ben yorum yapmayı unuttum da pek beğenmedim bu led stopları sanki.. gerçi fena da değil gibi.. karar veremiyorum.. çok arada kaldım.. neyse araç sahibi düşünsün
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEvrim benim arabayida bi cabrio yapsana yawAslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfikir vermesi açısından bir photoshop çalışması yaptım
[ATTACH]3856[/ATTACH]
[ATTACH]3857[/ATTACH]
bakayim guzel durursa tavani kestireyim bende!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSen süpersin!! 👍Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfikir vermesi açısından bir photoshop çalışması yaptım
[ATTACH]3856[/ATTACH]
[ATTACH]3857[/ATTACH]
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdifikir vermesi açısından bir photoshop çalışması yaptım
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Bence bunu brunchda masaya yatıralım :PAslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlıp dememen lazm.. Bende aynı fikirdeyim.. Beğenmessen beğencek biri kesin çıkar ona satarsın
tooncay
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: