Kutu ici KN
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Eksoz patlama sesi
Çöküş
X
-
cidden mi?? himmm ne kullaniosinuz kutu ici bmc mi
SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben kullandım yarım saat kadar hemen cıkarttımAslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler o zmn dp iskender.. altanin acik filtre kiti kullanan var mi? Sitesinde r60 icin gostermiyor. R56 ile ayni mi?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ses rezalet ve belli bir süreden sonra motor ısısından fazlaca etkilenip performansta ciddi düşüşler yaşatıyor diye biliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Tesekkurler o zmn dp iskender.. altanin acik filtre kiti kullanan var mi? Sitesinde r60 icin gostermiyor. R56 ile ayni mi?
Bir yorum yaz:
-
Yani downpipe icin soruyorsaniz 500 tl Iskender abinin ucreti..
Egsoz icin ne alir bilemem
Bir yorum yaz:
-
Yani eski egzos sistemide o yapmisti arka susturucular haric.. simdi supersprint 500eur iskenderde vercegim fiyat yarisi olacaktir tahminimce hatta 3te 1i. Kalite olarak da fena degildir diye dusunuyorum.
Bir yorum yaz:
-
Iskender abiden sasmamanizi oneririmAslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDownpipe icin tavsiye oneriniz? Supersprint var piyasada veya iskenderde yapiyor sanirim?
Bir yorum yaz:
-
Downpipe icin tavsiye oneriniz? Supersprint var piyasada veya iskenderde yapiyor sanirim?
Bir yorum yaz:
-
+1 katiliyorum ben de. eger yetmezse diger islemlere yonelirizAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYani bence gerek yok JCW'ye.
Downpipe ile de yeterli ses ve patırdamayı alabilirsiniz..
Örnek ; YM 083 plaka R58 Cooper S
Sadece Downpipe var ve gayet tatminkar.
Keza Alen abide Countryman'de sırf Downpipe kullanıyor.
Sizi kat iptali (downpipe) tatmin edecektir.
Bir yorum yaz:
-
Yani bence gerek yok JCW'ye.Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSnladim. Cok tesekkur ederim. Peki oyle olunca normalsesi de artmaz mi ? Jcw son susturucu taksak nasil olur ?
Downpipe ile de yeterli ses ve patırdamayı alabilirsiniz..
Örnek ; YM 083 plaka R58 Cooper S
Sadece Downpipe var ve gayet tatminkar.
Keza Alen abide Countryman'de sırf Downpipe kullanıyor.
Sizi kat iptali (downpipe) tatmin edecektir.
Bir yorum yaz:
-
Snladim. Cok tesekkur ederim. Peki oyle olunca normalsesi de artmaz mi ? Jcw son susturucu taksak nasil olur ?Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkat iptali anlamina geliyor, o bolgeden inen duz boru
Bir yorum yaz:
-
kat iptali anlamina geliyor, o bolgeden inen duz boruAslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBmw de son susturucu degistirmistim ses artti patlama cok az artti. Acaba sadece jcw son susturucu seti taksam faydasi olur mu? Downpioe ne ? ozur dilerim ben onu tam bilmiyorum
Bir yorum yaz:
-
Bmw de son susturucu degistirmistim ses artti patlama cok az artti. Acaba sadece jcw son susturucu seti taksam faydasi olur mu? Downpioe ne ? ozur dilerim ben onu tam bilmiyorumAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrta duz arabayi dusurebilir yanliz, biz one ball ortada susturucu ve headers kullanirdik
Bir yorum yaz:
-
Orta duz arabayi dusurebilir yanliz, biz one ball ortada susturucu ve headers kullanirdik
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: