Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Xenonu olmayan countrymanlere harika haber!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• tunc.aytunc
    yanıtladı
    Çok teşekkürler, ben 2 ay evvel all4 countryman'imi sattım. şimdi pişman olup yenisini arıyorum :-) . 2013 var bir tane ama xenon'suz. Bu sefer kesin xenon olsun istiyorum. o yüzden bu konu ilgimi çekti. Cevabınıza teşekkür ederim.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Merhabalar
    Özür dileyerek 2 soru sormak istiyorum, acaba 35 yerine 25w olması daha düşük performanslı olacağı anlamına gelmez mi? bir de acaba fiyatları belli mi?
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler
    Merhaba okudugum kadariyla oncelikle halojen yerine kullanilabilmesi icin gucunun daha kisik olmasi gerekiyor cunku hem leveller yani egime gore far acisini ayarlama aparatlarina ihtiyac duymamasi hem de far yikama gerekmemesi lazim ki TUVden onay alsin ve bunlarin takildigi araclar muayeneden gecebilsin, fiyatlari linkte olacakti ama tekrar bakarim

http://www.ebay.com/itm/BMW-Genuine-...bb8233&vxp=mtr

Bir yorum yaz:

• tunc.aytunc
    yanıtladı
    Merhabalar
    Özür dileyerek 2 soru sormak istiyorum, acaba 35 yerine 25w olması daha düşük performanslı olacağı anlamına gelmez mi? bir de acaba fiyatları belli mi?
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R56 icin de var mi boyle bir cozum??
    Evet Doga r56 içinde var onu da gördüm.Ama hic ilgilenmemistim araştırayım da bilgileri yazarım buraya

instagram.com/minicooperaksesuar

Bir yorum yaz:

• ALIN
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alen abi bence yine de beyin tesisat vs gerekiyodur mevcut beyin ve tesisati ile calistirmak sanki pek mumkun degil
    gerekmiyor

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    R56 icin de var mi boyle bir cozum??

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alen abi bence yine de beyin tesisat vs gerekiyodur mevcut beyin ve tesisati ile calistirmak sanki pek mumkun degil
    Bu olayı bende gormuştum direk montaj yapınca işlem tamam.Beyine falan gerek yok diye okumuştum bende

instagram.com/minicooperaksesuar

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Minikubi
    yanıtladı
    S alırsam inşallah bunu da takarım belki ama benim kızım doğal haliyle güzel ve sempatik) ama xenon far gözümü rahatsız ettiği için kimseye aynı şeyi yaşatmak istememem de etkiliydi bunda parlaklığın az olması sıcak bakmamı sağladı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kubra icin dogru cozum
    Kesinlikle ilk aklima Kubra geldi zaten

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Kubra icin dogru cozum

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    bir konu başlattı Xenonu olmayan countrymanlere harika haber!

Xenonu olmayan countrymanlere harika haber!

63 10 2 289 651 & 63 10 2 289 650.

Bu parca numarasi ile artik normal halojen farli Countrymaniniz xenonlu olacak ve daha guzeli far yikama veya leveler a ihtiyaciniz olmamasi cunku fabrika cikisi xenonlar 35w ve bu 25w yani parlakligi biraz daha az oldugundan far yikamaya ve leveler a ihtiyaci yok.
    Eklenen Dosyalar
Hazırlanıyor...
X