Yarın gelirseniz gerekli kontrolleri yaparak nasıl bir işlem yapılacağına karar verebiliriz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
A.Y.N Auto Technical Service
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Merhabalar. AYN Oto sizden bir yardım almak istiyorum. Araçımın immobilizer okumuyor hata veriyor. Aracı çalıştırıyorum 4-5 dk sonra hata veriyor. Stop ediyorum tekrardan çalıştırmak istiyorum çalışmıyor. Kafası nezaman eserse Çalışıyor. Ne gibi müdahalenin yapılması gerekiyor. Yarın için getirebilirsem araça bakabilirmisiniz. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aynen heryere lazimAslı dalnetfia tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu AYN den bi tane de Bursaya lazım : ) (Gerçi heryere lazım)
Bir yorum yaz:
-
Full Adjustable ayıkssAslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu direksiyon Nimotech SW V2 mi V3 mü ??
)
Bir yorum yaz:
-
tabikide V3Aslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu direksiyon Nimotech SW V2 mi V3 mü ??
şapşik
Bir yorum yaz:
-
Bu direksiyon Nimotech SW V2 mi V3 mü ??Aslı Nimotech tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdireksyon bir nimotech performance ürünüdür
Bir yorum yaz:
-
perşembe A.Y.N deydim.. Yusuf ve Ahmet Abi saolsun saatlerce SCS minmle uğraştılar
teşkkürler AYN
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: