Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI CTR Forum Kurallari

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    MINI CTR Forum Kurallari

    MINI Club TURKIYE yonetimi olarak amacımız,hepimizin rahatlıkla girip elit bir ortamda bilgilerimizi, sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylasacagımız ailece bulustugumuzda herkesin rahat hissedecegi bir kulüp olmaktır.Üyelerimiz geçmişte veyaz günümüzde mini sahibi olma şartıyla alınmaktadır.

    Aşağıdaki kurallar hepimiz için olup azami hassasiyeti göstereceğinize eminiz, sonuçta bu kurallardaki amaç tüm üyelerin huzur içinde paylaşımlarda bulunabilmesidir.

    Forum Kurallarimiz Ve Yonetim Olarak Sizlerden Beklediklerimiz ;

    Kullanici Profili Alani

    1 - Profil alaninizda bulunan "isim soyadi" adli alanin tam ve gercek olarak doldurulduguna lutfen emin olalim,bulusmalarimizda ve forumumuzda birbirimizi o isimler ile tanimaktayiz..

    2 - Avatar bolumumuzu duzenlerken,avatar goruntusu olarak belirgin bir resminizi koymanizi sizlerden istemekteyiz.Yine profil ayarlarinizda bulunan imza bolumunede eger isterseniz MiNi marka aracinizin bir resmini koymakta serbestsiniz..

    imza icin resim boyutlarimiz ise;

    - Uzun imzalarda Yukseklik max 180 pixel, Genislik ise max 700 pixel..
    - Kisa imzalarda Yukseklik max 200 pixel, Genislik ise max 350 pixel olarak belirlenmistir..)

    Ayrica, Avatar ve İmza bölümümüz de hiç bir siyasi içerik bulundurulmaması gerekmektedir!!!!!

    Yeni Uyelerimiz

    3 - Aramiza yeni katilan uye arkadaslarimiz,sizlerle daha cabuk kaynasabilmemiz ve sizi daha yakindan taniyabilmemiz icin forumumuzda bulunan SiZLERi TANIYALIM bolumune kendinizi anlatan birkac birsey yazmayi lutfen unutmayin..Ve tabiki eger dilerseniz araciniz ile ilgili resimlerinizi.. MCTR GARAJ bolumumuzde yayinlayabilir,aracinizin tanitimini burada yapabilirsiniz..

    Forum Kurallarimiz

    4 - Forumumuzda bulunan bayan yada erkek uyelerimiz,ozel mesaj sistemiyle rahatsiz edildiklerinde,bu rahatsizligi veren kullanici kaydi hemen siteden ihrac edilecektir..

    5 - Forum icerisinde dilediginiz gibi konu yada konulari acabilir,acilan konulara cevaplar yazabilir,anketler duzenleyebilirsiniz,fakat lutfen actigimiz konunun,acildigi forumun icerigiyle bagdasir sekilde olmasina dikkat edelim..(Ornek olarak: Araba karsilastirmalarini,Karsilastirmalar bolumune..Geyik,Fikra gibi konulari,Sohbet/Muhabbet bolumumuzde bulunan Geyik,Fikra alt forumuna acmak gibi..)

    6 - Forum icerisinde yazilan her mesajin,acilan her konunun,bir baska uyemize verilen bir cevabin,kesinlikle saygi sinirlari icerisinde ve en onemliside bize yakisir sekilde olmasina ozen gosterelim,forumumuzun genelinde hangi konuda olursa olsun kimsenin,kisiligine,kisisel haklarina,yaptigi meslege yada bulundugu konuma hakaret edici,baska insanlari rencide edici yazilar yazarak,konularin istenmeyen yerlere gelmesini saglayan tutum ve tavirlar icerisinde bulunmayalim.

    7 - Uyelerimizin arasindaki,gerginlige sebep olacak davranislara ve bu gibi durumlar sonucunda meydana gelmesi olasi tartismalara,yonetim olarak kesinlikle cok karsiyiz.Bu forumun asla kavga dovus dolu,tatsiz bir ortam haline gelmesine musade etmeyecegiz..Burada bulunmamizin ve bu forumu olusturmamizin sebebi huzursuzluk yasamak icin degil,hosca vakit gecirmek icindir..
    Sizi uzen yada sinirlendiren bir durum ile karsilastiginizda tabiri caizse yangina korukle gitmektense,hemen bir yonetici arkadasimizla irtibata gecip durumu ona bildirmenizi sizlerden rica ederiz..Lutfen forumlar icerisindeki huzurun her zaman icin korunur olmasina dikkat edelim..

    8 - Forumlarimiz genelinde,site olarak anlasmali oldugumuz firmalar haricinde bulunan diger tum marka ve isimlerin reklamlarini yapmak yasaktir.Site satılıklar bölümü 100 mesaj üzerindeki üyelere sadece şahsi bir mallarını satmak için açık olup ticari olarak kullanılması ve toplu mal satışı yapılması yasaktır.Bu gibi durumlarla karsilasildiginda,yazilmis olan mesaj yada konu silinecektir..

    9 - Forumlarimiz icerisinde mesajlarimizi yazarken dikkat etmemiz gerekenler :

    Mesajlarimizin iceriginde kesinlikle, ARGO , KUFUR bulunmamalidir..
    Mesajlarimizi yazarken kavga cikmasina sebebiyet verecek,tavir ve davranislarda bulunmamaliyiz,hircinliktan kacinmaliyiz..
    Forumlar genelinde acilmis,yada acilacak olan konular ve cevap niteligindeki mesaj yazilari icerisinde,kesinlikle sitenin kalitesine yakismayan tarzda resimler , fotograflar bulunmamasi gerekmektedir..

    Forum ozel mesaj sistemini kullanmak serbest,fakat bu sistemi kullanarak uyelere rahatsizlik verici hal ve hareketler icerisinde bulunmak yasaktir..

    10- Forum içerisinde Siyasi propoganda, siyasi parti sloganları, siyasi görüş fikirlerini belirtmek, siyasi parti logo-fotograf kullanmak yayınlamak yasaktır.. ( Ne yazık ki sonu olmayan tartışmalara gebe kalınacağından dolayı forum içerisinde konuşmamak en doğrusu )

    Burada yazmis oldugumuz kurallara uymayan uyelerimiz ;

    - "No Post" Cevap yazamama.. (Sureli yada Suresiz)
    - "Ban" Foruma girememe.. (Sureli yada Suresiz)

    Cezalarina carptirilacaklardir..

    Bulusma Kurallarimiz

    11 -MINI Club TURKIYE adi altinda organize ettigimiz/edeceğimiz bulusmalarimizin tumunde,bulusmanin baslamasindan sonuna kadar,ozelliklede konvoy halinde onlu arkali ilerlerken,konvoyu bozacak ve kendimizde dahil olmak uzere etrafimizdaki insanlarin hayatlarini tehlikeye atacak hicbir hareketde kesinlikle bulunmamak durumundayiz.. Forum uyeleri olaraktan herbirimizin,konvoy kulturunun bilincinde,toplu hareket edebilmeyi bilen,akli basinda olgun insanlar olmamiz sebebiyle,bu kuralin hic bir bulusmamizda hic bir uyemiz tarafindan ihlal edilmeyecegini umuyorum.. Lutfen konvoy sirasinda uyarilmanizi gerektirecek durumlarda bulunmayin.. Unutmayalimki tum bulusmalar suresince,hepimiz o sakin ortami korumakla yukumluyuz..
    En son düzenleyen DOA29; 26-02-15, 12:53.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

    sigpic

    www.MINIClubTR.com

    Instagram
Hazırlanıyor...
X