Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Club TURKIYE Pleksi Plakalik Siparisi
Çöküş
X
-
MINI Club TURKIYE Pleksi Plakalik Siparisi
Plakaliklarini teslim alan arkadaşlar;
Plakaların üzerinde çizilmesin diye jelatin var.Onu montajdan sonra sökersiniz,bir de her harfin üzerinde jelatin var yine çizilmesin diye onu da sokersiniz.Son olarak da mini ambleminde yine ayriyetten jelatin var onu da sökmeyi unutmayın.
Jelatinler beyaz kısımları mavi gösteriyor
Kekuti beni aradı Cumartesi gunu ;
Bu ne la bu mavi olmus diye 😃 onun İcin jelatinleri sökmeyi unutmayın sol kulağım cinlasin istemem 😃
Son olarak da kargo isteyen arkadaşların kargoları hazır bugun teslim edilecek bilginize.

Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen MeOnYa; 27-04-15, 10:26.
Bir yorum yaz:
-
Gayet güzel olmuşlar,sabırsızlıkla bekliyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Plakaliklar Ayn de sahiplerini bekliyor.Kargo isteyenlere pazartesi gönderim yapacagım

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Sanırım kanka,iki firma tek bir çatı altında toplanmış.Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster23. Sokaktaydi adamlarin yeri, tasinmislar mi?
Bir yorum yaz:
-
Denettim beyaz logo guzel durmadıAslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi farkettim, belirtmişsin ilk postta fakat mini logosu beyaz olsaydı daha güzel patlarmış sanırım
Bir yorum yaz:
-
Istediğin sekilde YapılıyorAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha öncesinde de belirttiğim gibi ortadaki Mini logosu olmadan sadece sağ taraftaki "MiniClubTurkiye" logosunun olmasını rica edeceğim

Bir yorum yaz:
-
Daha öncesinde de belirttiğim gibi ortadaki Mini logosu olmadan sadece sağ taraftaki "MiniClubTurkiye" logosunun olmasını rica edeceğim
Bir yorum yaz:
-
Şimdi farkettim, belirtmişsin ilk postta fakat mini logosu beyaz olsaydı daha güzel patlarmış sanırımAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen Siparis vermeden önce urunu görmek İcin bugun kendime 1 adet yaptırdım sizinle de paylaşayım,benim gayet hosuma gitti açıkcası.

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: