Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MCTR tshirt veya yelek onerisi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Fiyatlar cok guzel, tisortun ve baskinin kalitesini gormemiz icin onden bitane ornek yollayabiliyorlar mi acaba?

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Tisho.com'a mail atmıştım,gelen cevap bu şekilde.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    10 numara olmus Baskan. Renkler falan super

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Cok guzel olmus tisort bence de

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Ben 3-4 yere mail attım,geri dönüş olursa burdan yazarım.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Ornekteki tisort cok guzel bence.. Bunu bikac farkli yere yollayip her yerden fiyat almak lazim

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Çok iyi olmuş,gayette hoş.Tish-o ile görüştünüzmü bu konu hakkında,bu görselleri mail atarak, yapabilirlermi diye sormak lazım aslında.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı

Konuyu baştan sona tekrardan okudum yazılanlar istekler gayet güzel. Mesela isimler plakalar vs baskılarından bahsetmiş dostlarımız bu eklemiş olduğum örnekte her baskı için ayrı bir kalıp yapılması gerekiyor mesela MINI Club TURKIYE burada 3 renk olarak yazılmış ordaki her renk için yapılacak kalıp ayrı bi maliyet olduğundan ayrıca koldaki ensedeki sırttaki gögüsteki vs yapılacak her baskı başlı başına maliyet oluyo. Ayrıca bu baskıların kalitesi kalıcılığı vs gibi biçok ayrı meselenin yanında kullanılacak kumaşında kalitesini iyi seçmek gerektiğinden bu konu hakkındaki yapmış olduğumuz çalışma zaman almakta. Biz burada büyük firmalar gibi binlerce adet almayacağımız içinde çıkacak maliyeti çok fazla bi sayıya bölüştüremiyoruz.

Şimdi bu eklediğim örnek üzerinden yola çıkarsak sizin fikirlerinizide okumak istiyorum ayrıca eklenecek çıkarılacak yerler olursa tekrardan bi çalışma yapar eklerim buraya. Yaza az kaldığından T-shirt öncelikli olsun bence. Fikirlerinizi bekliyorum. (örnekteki yaka bedenden farklı ancak oda beden renginde olacak şekilde yapılacak)
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Piranha forumundayken hem üyelere hediye hemde kendime 1 t-shirt hemde 1 adet polar yaptırtmıştım yaklasık 4-5 sene oldu baskılar hala ilk günkü gibi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Super! Ordan toplu alim icin fiyat alabiliriz o zaman

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Piranha forumundayken hem üyelere hediye hemde kendime 1 t-shirt hemde 1 adet polar yaptırtmıştım yaklasık 4-5 sene oldu baskılar hala ilk günkü gibi.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    T-shirt için tish-o.com var ordan istediğin baskıyı t-shirte bastırıp alabiliyoruz,toplu yaptırılabilir aslında.Tek fiyatıda cok fazla değil 40-50 tl gibi birşey.Yelek ve montada baskı yapıyorlar.

Baski kalitesi nasil acaba, hic alisverisiniz oldu mu ordan?
    Beni korkutan bir iki kez yikayinca baskinin deforme olmasi

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    T-shirt için tish-o.com var ordan istediğin baskıyı t-shirte bastırıp alabiliyoruz,toplu yaptırılabilir aslında.Tek fiyatıda cok fazla değil 40-50 tl gibi birşey.Yelek ve montada baskı yapıyorlar.

Bir yorum yaz:

• çağlar uluçay
    yanıtladı
    yelek konusunda bende kesin alırım (Y) en son çare tshirt olur gibi .. yaza doğru buyuk bır organızasyon yapılırsa Yelek veya Tshırtler gıyılırse bence çok hoş bi görüntü sergileriz..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Bence de yelek mantikli ancak kalin olursa daha da pahaliya gelebilir.
    Daha once 3-4 tane tasarim yapmistik amatorce. Profesyonel olarak tasarimda bize yardimci olabilecek arkadaslar varsa kapimiz acik
    Bunun disinda yelek tabiki mantikli.
    Oncelikle tasarima karar verelim, sonrasinda adetlere.
    Ben simdiden 2 adet aliyorum..

Bir yorum yaz:

• Mr. JC
    yanıtladı
    Tshirte bile olur ufaktan öne ve arkaya

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X