Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MCTR Sticker Tasarımı (Yeni Logo Alternatifi)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ecakar
    yanıtladı
    Kisa sürede gonderirim

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı ecakar tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tabiki, isteyen istediği renkte sticker hazırlatabilir. Zaten ben şuan rengi kırmızı bile yapsam folyo baskı değil kesim olacaktır. Yani kesimi yapacak olan yer sizin isteğiniz üzerine herhangi bir kelimeyi farklı renkte kesebilir.
    Benim tavsiyem renklerin değiştirilmemesidir. Açık ve koyu renkleri araçlar için uygun bir tasarımdır. Farklı renkler yapıştırılacak olan alanın rengi konusunda bir zorunluluk meydana getirebilir. Yani bir kaç renkten oluşan bir amblem i sadece beyaz üzerine yada sadece ona zıt açık veya koyu renkler üzerine yapıştırmak gerekir gibi. Fakat bu renkler her araçta uygun biçimde görünecektir. Kara sizin istediğiniz gibi çıkarttırabilirsiniz.
    Kesinlikle katılıyorum ancak ben folyo kesim degil 3D sticker yani damla sticker olarak yaptırmayı dusundugumuzden o şekilde yapabilir misiniz diye sormustum. GoBadgesdaki gibi mesela?

Bir yorum yaz:

• ecakar
    yanıtladı
    Tabiki, isteyen istediği renkte sticker hazırlatabilir. Zaten ben şuan rengi kırmızı bile yapsam folyo baskı değil kesim olacaktır. Yani kesimi yapacak olan yer sizin isteğiniz üzerine herhangi bir kelimeyi farklı renkte kesebilir.
    Benim tavsiyem renklerin değiştirilmemesidir. Açık ve koyu renkleri araçlar için uygun bir tasarımdır. Farklı renkler yapıştırılacak olan alanın rengi konusunda bir zorunluluk meydana getirebilir. Yani bir kaç renkten oluşan bir amblem i sadece beyaz üzerine yada sadece ona zıt açık veya koyu renkler üzerine yapıştırmak gerekir gibi. Fakat bu renkler her araçta uygun biçimde görünecektir. Kara sizin istediğiniz gibi çıkarttırabilirsiniz.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Forum yöneticileri tarafından konuya cevaben hazırladığım 2 tasarımı sunuyorum.
    Mini markasına yakın görseller ile akılda kalıcı ve kullanım alanı geniş bir logo öneriyorum. Aklıma gelen 2 tasarımı beğeninize sunuyorum.
    (Her renkte araca ve tshirt e uygulanabilir.)

Umarım beğenirsiniz.

[ATTACH]4414[/ATTACH]
    [ATTACH]4415[/ATTACH]
    1 Nolu çalışmanıza bizim Renkleri entegre edebilir miyiz? MINI beyaz Club gri TURKIYE kırmızı olarak ? 3d olarak bastırmayı dusunuyoruz begenilen bir stickerı?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alen abi oyle bi tas attinki kafam 8 dikis lik oldu
    Batu bu hafta senden bomba bir tasarım bekliyoruz

Bir yorum yaz:

• batubility
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ellerine saglık bazı arkadaslar da biz de hazırlayacagız dediler ama hala vakitleri olmadı sanırım
    Alen abi oyle bi tas attinki kafam 8 dikis lik oldu

Bir yorum yaz:

• BerkayKaracan
    yanıtladı
    İlk logoyla arka camı komple kaplatabilirim! :P

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
    Gerekli gördüğünüz konularda tabi ki eleştiride bulunabilirsiniz. Eleştiriye açığım. Sorun yok.

(Bilgi Amaçlı) Transfer bandı ile rahatlıkla yapıştırılabilir bir logo olduğunu düşünüyorum. Bunu hazırlatacağımız firma zaten folyo kesim yapacaktır bu işlem sonrasında gereksiz parçalar ayıklanır ve kalan logo tasarımı transfer bandına alınır bu bant ile araca rahatlıkla yapıştırılabilir. Koyu ve açık renkteki araçlar için beyaz ve siyah renklerde hazırladım isteyen, istediği renkte sticker ı aracına yapıştırabilir.

(Kendime öneri ) forum adresi de yazılabilirmiş. Tabi yazılmaması daha ciddi bir marka imajı verebilir.

Ek olarak bu logoya veya yapılacak herhangi bir değişiklik olursa sonuç itibari ile onaylanan tasarımı vektörel olarak istenilen ebatlarda (taksiyem 3 farklı ebat olmasıdır. İsteyen istediği ebatta sticker yapıştırabilmeli bence.) hazırlayıp bunları hazırlatacak kişiye teslim edebilirim.
    Ellerine saglık bazı arkadaslar da biz de hazırlayacagız dediler ama hala vakitleri olmadı sanırım

Bir yorum yaz:

• ecakar
    yanıtladı
    Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
    Gerekli gördüğünüz konularda tabi ki eleştiride bulunabilirsiniz. Eleştiriye açığım. Sorun yok.

(Bilgi Amaçlı) Transfer bandı ile rahatlıkla yapıştırılabilir bir logo olduğunu düşünüyorum. Bunu hazırlatacağımız firma zaten folyo kesim yapacaktır bu işlem sonrasında gereksiz parçalar ayıklanır ve kalan logo tasarımı transfer bandına alınır bu bant ile araca rahatlıkla yapıştırılabilir. Koyu ve açık renkteki araçlar için beyaz ve siyah renklerde hazırladım isteyen, istediği renkte sticker ı aracına yapıştırabilir.

(Kendime öneri ) forum adresi de yazılabilirmiş. Tabi yazılmaması daha ciddi bir marka imajı verebilir.

Ek olarak bu logoya veya yapılacak herhangi bir değişiklik olursa sonuç itibari ile onaylanan tasarımı vektörel olarak istenilen ebatlarda (taksiyem 3 farklı ebat olmasıdır. İsteyen istediği ebatta sticker yapıştırabilmeli bence.) hazırlayıp bunları hazırlatacak kişiye teslim edebilirim.

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    İlk logo kesinlikle. Belki uzerinde ufak tefek oynamalar yapilabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı
    1 numara iyi olmuş katılıyorum. Revize vermek gibi olmasın nacizane type kısmı elden geçebilir belki sticker için folyo kesme sırasında sorun olabilir diye düşünüyorum biraz ince çizgiler olduğundan.
    Ama fikir tasarım çok güzel eline sağlık.

Bir yorum yaz:

• katakunti
    yanıtladı
    1 numaralı logo gerçekten çok çok başarılı

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    İlk logoya bayildim super olmus

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı