Aslı ecakar tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR Sticker Tasarımı (Yeni Logo Alternatifi)
Çöküş
X
-
Işte bu! Beklemedeyim.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlternatiflere bakacagız hepsinden yaptırıp deneriz
35 CUB 94*
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bir yorum yaz:
-
Alternatiflere bakacagız hepsinden yaptırıp denerizAslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerçekten cok başarılı. Yapan arkadaşın eline sağlık. Ama damla baskı nasıl durur onu merak ediyorum. Fotoğraftaki gibi kapıya mi yapacağız?
35 CUB 94*
Bir yorum yaz:
-
Gerçekten cok başarılı. Yapan arkadaşın eline sağlık. Ama damla baskı nasıl durur onu merak ediyorum. Fotoğraftaki gibi kapıya mi yapacağız?Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHenüz mail gelmedi gelsin arastırıp fon yaratıp bastırmayı planlıyoruz.
35 CUB 94*
Bir yorum yaz:
-
Henüz mail gelmedi gelsin arastırıp fon yaratıp bastırmayı planlıyoruz.Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSupersin adminim. Ee ne zaman yapistiriyoruz stickerlarimizi
35 CUB 94*
Bir yorum yaz:
-
Supersin adminim. Ee ne zaman yapistiriyoruz stickerlarimiziAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterok not ediyorum

35 CUB 94*
Bir yorum yaz:
-
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen şimdiden basvuru yapmak istiyorum
35 CUB 94*
ok not ediyorum
Bir yorum yaz:
-
Ben şimdiden basvuru yapmak istiyorumAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeneye üyelik basvurularınızı alıcaz
35 CUB 94*
Bir yorum yaz:
-
Seneye üyelik basvurularınızı alıcazAslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese adminimizden mail hesabı.
35 CUB 94*
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPrintable halini [email protected] emailimize gönderirseniz seviniriz.
Herkese adminimizden mail hesabı.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAklima gelmiskeeeennn!!!!!

35 CUB 94*
Bir yorum yaz:
-
Aklima gelmiskeeeennn!!!!!Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPrintable halini [email protected] emailimize gönderirseniz seviniriz.
Bir yorum yaz:
-
Printable halini [email protected] emailimize gönderirseniz seviniriz.Aslı ecakar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKisa sürede gonderirim
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
TesekkurlerAslı ecakar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKisa sürede gonderirim
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: