Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper s Roadster Aranıyor !
Çöküş
X
-
olm sen onu da harcarsinAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterverdigim parayi duyunca hata diyemezsin

Ben ona kaan kadar deger verecek tek birini biliyorumAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence aracin kendisi kadar deger vericek birine gecmesi hata olmaz
Bir yorum yaz:
-
Bu ay içinde bulamazsan sanırım seneye kalır arayışın.. Umarım güzel bir araç bulursun. Nazar değmesin şu an ki aracın çok güzel. O da umarım değerini bilecek birine gider
imkan olsa hemen notere gidelim derdim
neyse konuyu bölmeyeyim. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Sözlerime Tercüman oldun dogacimAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence aracin kendisi kadar deger vericek birine gecmesi hata olmaz
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen MeOnYa; 19-04-15, 12:55.
Bir yorum yaz:
-
verdigim parayi duyunca hata diyemezsinAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkusura bakmayinda Kaan'in oyle bir hata yapmasina daima engel olurum
Bir yorum yaz:
-
Kerem abiyle cok ugrastik alamamistik
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Zamaninda Kaanin arabaya cok ugrasmistim.. Hep icimde kalmistir
Artik Kaaninkini alcaz heralde birdahakine
Bir yorum yaz:
-
r59 lazim bizeAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMantikli hareket bence. Hatta bitane r57 var jcw bodykitli. Ekran olsa tadindan yenmezdi

Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen MeOnYa; 18-04-15, 00:54.
Bir yorum yaz:
-
Mantikli hareket bence. Hatta bitane r57 var jcw bodykitli. Ekran olsa tadindan yenmezdi
Bir yorum yaz:
-
Valla suan tekrar imkan olsa bende siyah isterim abi ama bakmak cok zor😃 Benim konu geldi aklima herkes bilir 8 ay araba bekledim 😂 Beyazi siyah pek sans yoktu hemen kaptim 😂 Buluruz abi insallah sanada onlu arkali 😃Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok ya bugun iyice dusundum taşındım siyah istiyorum
kaplat ver senin arabayı bana 
Bir yorum yaz:
-
Yok ya bugun iyice dusundum taşındım siyah istiyorumAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok temiz kazasız boyasız beyaz var 😄
kaplat ver senin arabayı bana 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: