Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper s Roadster Aranıyor !
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterverdigim parayi duyunca hata diyemezsin
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence aracin kendisi kadar deger vericek birine gecmesi hata olmaz
Bir yorum yaz:
-
Bu ay içinde bulamazsan sanırım seneye kalır arayışın.. Umarım güzel bir araç bulursun. Nazar değmesin şu an ki aracın çok güzel. O da umarım değerini bilecek birine giderimkan olsa hemen notere gidelim derdim
neyse konuyu bölmeyeyim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence aracin kendisi kadar deger vericek birine gecmesi hata olmaz
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen MeOnYa; 19-04-15, 12:55.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkusura bakmayinda Kaan'in oyle bir hata yapmasina daima engel olurum
Bir yorum yaz:
-
Kerem abiyle cok ugrastik alamamistik
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Zamaninda Kaanin arabaya cok ugrasmistim.. Hep icimde kalmistir
Artik Kaaninkini alcaz heralde birdahakine
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMantikli hareket bence. Hatta bitane r57 var jcw bodykitli. Ekran olsa tadindan yenmezdi
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen MeOnYa; 18-04-15, 00:54.
Bir yorum yaz:
-
Mantikli hareket bence. Hatta bitane r57 var jcw bodykitli. Ekran olsa tadindan yenmezdi
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok ya bugun iyice dusundum taşındım siyah istiyorumkaplat ver senin arabayı bana
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok temiz kazasız boyasız beyaz var 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildikaplat ver senin arabayı bana
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: