Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Tabii ki max diye bisey yoktur....
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni belgelerle gelicem )
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTuylerim urperdi
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenden sanirim en fazla bu cikti.
Esim yandan cektigi icin net gozukmemis ama: 258 km/h
[ATTACH]3376[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet fotograf isini sen bana birak kanka
Sent from my iPhone using Tapatalk
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen ustu acik 235 yaptim, arabada el frenin altinda ki cuzdanim havalandi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenden sanirim en fazla bu cikti.
[ATTACH]3376[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
-
R50 im ile 210 görmüstüm zaten 120 beygir bir aracın daha fazla gitmesi imkansız ancak yokus asagı kendinizi kandırırsınız.
r56 larım ile de kırmızı olanla 250 görmüstüm net bir bicimde Cesmeye giderken arabada Onurcan ALin ve ben vardık ,sabah sogugunda cok iyiydi valla
r60 ile bir türlü kısmet olmadı top speed ama yazılımsız hali ile 4 kişi 220 görmüstük sanırım artık daha iyi gider.
ben de Fatih ve Talhaya katılıyorum ama ALL4 da sarma derdi olmadıgından sıfırdan kalkmak da cok zevkli
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEski R53 2005 Cooper S 'imle 238 yapmıştım. Daha da gitmiyordu.
Yeni R56S imle max 230 yapabildim henüz. Gideri var.
R56 GP II ile 256 yaptım. Daha da gider gibi bi his uyandırmıştı ama meçhul.
Talha 'ya katılıyorum. Aslında top speed değil de, 100-200 arası hadi dediğin zaman verdiği hızlanabilme hazzı en güzeli. GPII 'de bu olay muhteşem.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKorkarım buna 16D bile yetmez. 370 bastım desen bile olurmuş yani
tamam be arkadas ortadaki kadranin da fotosu var.
onu da begenmessen haftaya yenisini cekicem
Bir yorum yaz:
-
hiç aracımla top speed denemedim benim için önemli olan 100 - 200 sny değeri ama bir zamanlardan kalma şöyle bir cehalet resmim varEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Korkarım buna 16D bile yetmez. 370 bastım desen bile olurmuş yani
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNet mi?
Bir yorum yaz:
-
Benden sanirim en fazla bu cikti.
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: