Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhaba Beyler
Çöküş
X
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhosgeldin hasan
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKartel contasi veya yag seviye sensorundan yapabilir ctesi maslak sanayideyiz gel bizim serviste lifte kaldirir bakariz.15 gün idare eder heralde
Bir yorum yaz:
-
Kartel contasi veya yag seviye sensorundan yapabilir ctesi maslak sanayideyiz gel bizim serviste lifte kaldirir bakariz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhaha anlaştık ne zaman istersenhatta haftasonu Maslak sanayide bulusuyoruz biz genelde gel bekleriz.
Tamamdır abim bekleyin benideDakka bir gol bir aracın altında şans eseri farkettim yağ damlamış ama öyle çok değil para büyüklüğünde eğildim baktım alt yağ içinde ama ince yağ neden olabilir ???
Bir yorum yaz:
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha nasip olmadı o yolları yapmakaracı daha yeni aldım 4-5 günlü ve şehir dışında ısınma turu atıyorum
yakında istanbul sokaklarında olacağız kızmetse
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroh cok iyiymis bre! benim bi gunde yaptigim yolun 10da1ini yapmiyorsun bile cok iyi cook
Daha nasip olmadı o yolları yapmakaracı daha yeni aldım 4-5 günlü ve şehir dışında ısınma turu atıyorum
yakında istanbul sokaklarında olacağız kızmetse
Bir yorum yaz:
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOsmanbeyOkulumda itü maçka
okullar açıldımı buluşuyoruz abim sana sorulacak çok sorum var
hatta haftasonu Maslak sanayide bulusuyoruz biz genelde gel bekleriz.
Bir yorum yaz:
-
oh cok iyiymis bre! benim bi gunde yaptigim yolun 10da1ini yapmiyorsun bile cok iyi cook
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHasan şişlide neredesin ben de nisantasında oturuyorum.Okulumda itü maçka
okullar açıldımı buluşuyoruz abim sana sorulacak çok sorum var
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: