Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ag 6288
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiTeşekkür ederim hosbuldukAslı gcg tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBenim arabam siyah,bizde esimin dayısına gelmiştik te o zaman gördüm arabanızı
Bir yorum yaz:
-
Dogrudur haftasonları yesilyurtta kalıyorumAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar Alen bey,bizde ailemizin büyümesi durumunda kullanabileceğimiz bir araba olsun diye countryman i tercih ettik
bu arada cuma gunu sizin arabanızı Yeşilyurt ta gormuş olma ihtimalimiz var mı?
pisti olayını bilseydim hemen icraata geçerdim
bir sonraki buluşmaya kesin katılacağız görüşmek üzere tekrar teşekkürler
Pişti yapmıssınız. Yoksa sizinki de mavi ustunde beyaz seritli countryman mi? Cunku onumden gectiniz ben pusetle kızımı gezdiriyordum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMerhabalar Alen bey,bizde ailemizin büyümesi durumunda kullanabileceğimiz bir araba olsun diye countryman i tercih ettik
bu arada cuma gunu sizin arabanızı Yeşilyurt ta gormuş olma ihtimalimiz var mı?
pisti olayını bilseydim hemen icraata geçerdim
bir sonraki buluşmaya kesin katılacağız görüşmek üzere tekrar teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
Hosgeldin Berna ben de Nisantasındayım yakınız, cocuk olmadan MINI mi satıp Countryman aldım MINI den uzak kalmamak için umarım bir sonraki bulusmada sizi de aramızda goruruz.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTeşekkür ediyorum hoşbulduk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiİşte bu çok güzel bişey. Merhaba Berna.Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster.. yaklaşık 5 aydır bir mini(mini cooper s countryman) kullanicisiyim ve bundan sonraki hayatimda da hep bir mini kullanıcısı olarak kalacağım
) ..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHoş geldin Berna keyifli forumlar...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBirseylerin eksik olduğunu biliyordum
İstanbul da yasıyorum kültür Üniversitesi işletme bolumunden 2010 yılında mezun oldum mezun oldugum sene de evlendim
çalışmıyorum besiktas ta oturuyorum
Bir yorum yaz:
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
kendinizi biraz daha tanıtırmısınız İstanbul'dan mı ? iş güç okul
adettendir diye soruyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMerhaba hosbulduk
Bir yorum yaz:
-
Merhaba Berna , konuları , eğlencesi, mini cooper'i bol bir foruma hoşgeldin