Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
selamlar
Çöküş
X
-
tamamdır o zamanAslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTaze çay 7/24 her zaman
.
en yakın zamanda görüşmek üzere
Bir yorum yaz:
-
çok teşekkürler. en yakın zamanda ziyaretinize gelicem. Taze çay varsa hiç ayrılmamAslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz keyifli forumlar
.
Bir yorum yaz:
-
Bayramda mini yle değilde Range Rover la bursadaydım 16 APV 06. Siyah range rover vogue. Bi dahaki sefer inşallah. Bende kornaya basmıştımAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen genelde korna çalarım bütün MINIlere ama sizi görmedim, Bursaya gelince haber verin hemen bir buluşma ayarlayalım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben genelde korna çalarım bütün MINIlere ama sizi görmedim, Bursaya gelince haber verin hemen bir buluşma ayarlayalım.Aslı sismik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteşekkürler. bursa da da çok bulunurum. geçen bayram tatilinde yanılmıyosam yıldırım taraflarında aracınızı gördüm. ya da sizinkine benzer başka bir electric blue daha var.
Bir yorum yaz:
-
teşekkürler. bursa da da çok bulunurum. geçen bayram tatilinde yanılmıyosam yıldırım taraflarında aracınızı gördüm. ya da sizinkine benzer başka bir electric blue daha var.Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz keyifli forumlar
Bir yorum yaz:
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
Bir yorum yaz:
-
istanbulda yaşamanın kuralı bu galiba %80 bizim gibi bi yakada oturuyor öbür yakada çalışıyor. Hayatımız yollarda geçiyor.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende de tam tersi işyeri koşuyolu ev yesilkoy
Bir yorum yaz:
-
hosgeldin aramiza
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: