Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Surprizzz :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Harun bu konuya 'budur' dedi... Bizim icin artik bundan baska yazabilecegimiz tek sey 'yuru bea NDG dir'

Bir an once satis danismani olmani diliyoruz. (teknik ile ticari arasindaki fark gercekten cok ama cok buyuktur.)

Sonrasina gelsin indirimler Borusan'dan bize...

Emeklilige kac gun var NDG? :-)

wm

Bir yorum yaz:

• Harun
    yanıtladı
    Ben aracımı alacağım zaman ilk olarak istinyeye gitmiştim ve cidden hiç tatmin olmadan çıktım ve bikaç gün almamayı bile düşünmüştüm
    En son baba zoruyla dolmabahçedeki borusana uğradım (cidden uğradım okul çıkışı okula da yakın olduğu için isteksiz bi şekilde sırf babama gittim demek için gittim) ve 2 saatin sonunda bir MINI sahibi olarak ordan ayrılmıştım.

Diyeceğim o ki satış danışmanının işini ve özellikle de arabayı cidden seviyor olması çok önemli. Bunların zaten hastalık seviyesinde mevcut olduğunu düşününce kesinlikle çoook başarılı olacağına inanıyorum.✌️

Bu arada sayın NeDeGe Borusanı foruma sponsor yapmanı diliyorum 😄

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Minikubi
    yanıtladı
    [QUOTE=NDG;67054]Cook tesekkur ederrimmm kubiiiciimm nil ile burak'i alip gelin mutlaka

Her urun araca uyumlu degil daha cok ofis, ev is vs yaninizda MINI coskusunu hissetmemiz adina uretilmis urunler onlar. Mesela bendeki 2 termos arac uyumlu suluk ise biri bisikletime oluyor digeri de yine arac uyumlu

Gelicez tabiki aklimdasin 😘

34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun kuzum bu Mini aşkıyla en çok satışı sen yaparsin Borusan çok şanslı. 😘😘
    Ps: şu life style isine de bi el atarsan ne guzel olur sattiklari hic bisey arabaya uymuyo tasarimlari kim neye gore yapio acaba mug bardakliga sigmio, anahtarlik anahtara girmio, sulugu arabanin hic biyerine girmio😂ne is anlamadim ben

Cook tesekkur ederrimmm kubiiiciimm nil ile burak'i alip gelin mutlaka

Her urun araca uyumlu degil daha cok ofis, ev is vs yaninizda MINI coskusunu hissetmemiz adina uretilmis urunler onlar. Mesela bendeki 2 termos arac uyumlu suluk ise biri bisikletime oluyor digeri de yine arac uyumlu

Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    teprikler
    Tesekkur ederim musty abeeeyy

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sagir Sultan tebrik eder!!!

Wishman
    Tisikkurleer adamim!

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tebrikler NeDeGe!

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
    Thanks canim benim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Tebrikler NeDeGe!

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Sagir Sultan tebrik eder!!!

Wishman

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    teprikler

Bir yorum yaz:

• Minikubi
    yanıtladı
    Hayırlı uğurlu olsun kuzum bu Mini aşkıyla en çok satışı sen yaparsin Borusan çok şanslı. 😘😘
    Ps: şu life style isine de bi el atarsan ne guzel olur sattiklari hic bisey arabaya uymuyo tasarimlari kim neye gore yapio acaba mug bardakliga sigmio, anahtarlik anahtara girmio, sulugu arabanin hic biyerine girmio😂ne is anlamadim ben

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun Nazlı. Bence onlar için büyük şans olmuş, senden iyisini bulacaklarını sanmıyorum. Bu sektörde Fatih bir , sen iki
    Tesekkurlerrr Talha bencede diger bayilerin danismanlari arasinda FatihVcim birdir (:

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum Nazlı şu beraber çalıştıgımız 2 yılda zaten ne kadar profesyonel ve engellerden yılmayan başladığı işi sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışan ve özellikle konu MINI olunca akan sular duran birisi olduğunu gösterdi, Borusan'da bu durumun farkina varmis olacak ki boyle bir degeri kacirmadi. İş hayatında sana başarılar diliyorum ve herzamanki gibi engellerin seni yıldırmayacagına inanıyorum Kolay gelsin büyük kızım
    Cok tesekkur ederim babajiimm.. Yonetim olarak sonsuz guveniniz olmasaydi bende guzel islere imza atamazdim.. Insallah cok daha guzel cok daha ozel islerede hepbirlikte imza atacagiz (:

Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kanka bunu tüm samimiyetinle söylediğine inanmak istiyorum Hayırlı olsun Döniscim, tuttuğunu koparan cinstensin
    Ikizler erkegimizz cok tesekkur ederim galiba biraz oyleyim

Bir yorum yaz:

• clv2lGl
    yanıtladı
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirli olsun Nazli daha iyi bir mini ci bulmalari imkansizdi zaten bayabi gec paylastin bunu bizlerle

Kanka bunu tüm samimiyetinle söylediğine inanmak istiyorum Hayırlı olsun Döniscim, tuttuğunu koparan cinstensin

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun Nazlı. Bence onlar için büyük şans olmuş, senden iyisini bulacaklarını sanmıyorum. Bu sektörde Fatih bir , sen iki
    Kesinlikle katılıyorum Nazlı şu beraber çalıştıgımız 2 yılda zaten ne kadar profesyonel ve engellerden yılmayan başladığı işi sonuna kadar en iyisini yapmaya çalışan ve özellikle konu MINI olunca akan sular duran birisi olduğunu gösterdi, Borusan'da bu durumun farkina varmis olacak ki boyle bir degeri kacirmadi. İş hayatında sana başarılar diliyorum ve herzamanki gibi engellerin seni yıldırmayacagına inanıyorum Kolay gelsin büyük kızım

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirli olsun Nazli. Allah utandirmasin

HK @ Tapatalk
    Amen, cok merci admin bey. (:

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tebrikler ve başarılar kardeşim. MINI en iyisine layıksa O da sensin.. Allah utandırmasın..

Cok tesekkur ederim efeniim (:

Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun başarılar Nazlı.
    Cok tesekkur ederim (:

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nazlı hayırlı olsun Fırsatını her bulduğumuzda yanına uğrayacağız
    Bekliyooorumm efendim ne demek her zaman (:

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Birkezde burdan diyelim hayirli olsun

Tesekkur ederiz efenimm cts gelinde yuzunuzu gorelim bey geliyor zaten

Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hayırlı işler
    Tesekkur ederim canim benim

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirli olsun.

Yer guzel, mekan sahane
    Dayicimm tesekkur ederim

Aslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun Nazlı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ustam cok sagolasin (:

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bir hayırlı olsun da benden
    Tesekkurler (:

Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirli olsun Nazli daha iyi bir mini ci bulmalari imkansizdi zaten bayabi gec paylastin bunu bizlerle

Tukkani yeni actik bitsinde oyle haber vereyim dedim kardeesss (:

Aslı ersin_srndg tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun.
    Tesekkurler ersin (:

Bir yorum yaz:

• ersin_srndg
    yanıtladı
    Hayırlı olsun.

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X