Aslı Talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Herkese keyifli forumlar...
Çöküş
X
-
Kardeşim hoşgeldin. Hala eve gidince Dayz iconuna bakıp gözlerim doluyor. Göçen kuşlar geri geldi, sen gelmez oldun
Bir yorum yaz:
-
Ok notedAslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOooo abi ufukta ne tarifler var bi bilsen
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
Oooo abi ufukta ne tarifler var bi bilsen 😄Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAaaaa bunu bilmiyorduk bak
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
Aaaaa bunu bilmiyorduk bakAslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUfuk hosgeldin kardesm spec lerin kadar yemek tariflerinide bkliyoruz
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
Ufuk hosgeldin kardesm 😄 spec lerin kadar yemek tariflerinide bkliyoruz
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
Çok tehlikeli bi adam foruma üye olmuş
Yavrum hoşgeldin keyifli forumlar
Bir yorum yaz:
-
tmm 3ünde Barcelonadan dönüyorum ona göre ayarlaAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi haftaya hemen ayarliyorum gidiyoruz o zaman
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Abi haftaya hemen ayarliyorum gidiyoruz o zamanAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBirdahakine zaten beni çağırmayın burnumun dibine kadar gelip o zaman külahları getiricem

Bir yorum yaz:
-
Birdahakine zaten beni çağırmayın burnumun dibine kadar gelip o zaman külahları getiricemAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardesim hosgeldin, arabayi marabayi birak, yurda gelde bi haydara gidelim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiFuKu hosgeldin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdihoşgeldin FuKu
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: