Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Selamlar;
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiİşleyen demir pas tutmazmışAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKocan calisiyor. Adam yaslandi kac senede.. sen gez
)
Bir yorum yaz:
-
Kocan calisiyor. Adam yaslandi kac senede.. sen gezAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeşilköy den merhaba
haftanın 3 günü florya dayım yolda görüşmek üzere
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdigündüz oralarda olsan sık görüşürdük akşamlarıda ben sultanahmet taraflarındayım. Mahirler güzel yıkama yapıyo ve fiyatıda uygun ben gene bahşiş veriyorum yani adamlar göçmenler falan ama araba yıkamadan anlıyolar veriyorum konsantre megu ultimate i adam baya bi detaylı yıkıyo en sonda normal tazziksiz suyla üzerinden geçip duruluyo kompresörle hava tutup kuruluyolar içinede 2 kişi falan giriyo ben gayet beğeniyorum yaniAslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen oyle =)
evet biliyorum orayı, titiz bir yıkama var orda, gayet basarılı..
Bir yorum yaz:
-
baya bi kalabaligiz demek =) görüşmek üzereAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeşilköy den merhaba
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYeşilköy den merhaba
Bir yorum yaz:
-
aynen oyle =)Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldin aramıza bende okula giderken Florya'dan geçiyorum ancak benim gittiğim saatlerde sen saat satıyosun heralde
Arabayıda Mahirler Oto'da yıkatıyorum tavsiye ederim keyifli forumlar..
evet biliyorum orayı, titiz bir yıkama var orda, gayet basarılı..
Bir yorum yaz:
-
cok teşekkürler, katılmak isterim...Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin Mikail ben de Yesilyurttayım Ekimden itibaren ve cok arkadasımız var kulübe üye o tarafta, haftasonları da bulusup birseyler yapıyoruz oralarda seni de bekleriz foruma hosgeldin
forumun 1. yılındaki bulusmada bi tanışalım, inş gerisi gelir =)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHoşgeldiniz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHoşgeldin aramıza bende okula giderken Florya'dan geçiyorum ancak benim gittiğim saatlerde sen saat satıyosun heralde
Arabayıda Mahirler Oto'da yıkatıyorum tavsiye ederim keyifli forumlar..
Bir yorum yaz:
-
Hosgeldin Mikail ben de Yesilyurttayım Ekimden itibaren ve cok arkadasımız var kulübe üye o tarafta, haftasonları da bulusup birseyler yapıyoruz oralarda seni de bekleriz foruma hosgeldinAslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar,
adim mikail, 26 yasindayim.
Florya da ikamet ediyorum.
Meslek olarak; saatciyim (tahtakalede)
2 ay once 2009 jcw aldim. Neredeyse hergun biniyorum.
Inanilmaz keyifli...
Hayatimdaki ilk mini..
En yakin bulusmada gorusmek dilegiyle.....
Bir yorum yaz:
-
Mikail hoşgeldin keyifli forumlar hafta sonu 1. yılımızı dolduruyoruz org. muza katımanı isteriz
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: