şauna için bir sıkıntı yok
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
hafta sonu temizliğii:)
Çöküş
X
-
Benim aracimda da bu sekilde. Bildigim kadariyla bu normal. Araci calistirip kullanmadan biraksaniz bile bu sekilde yukselebilir. Ozellikle trafige girildiginde yukseliyor. Yol akiyorsa efil efil gezersin
r53 ozetle bu.
Bir yorum yaz:
-
Bu kişiler R53'ten anlamıyor olmaları çok olağan. Eren'in yazdığı gibi fanın devreye girme sıcaklıkları bu. Sıcaklık değerleri anormal değil, R53 yüksek ısı ile çalışan bir motor. Sadece su haznesinde kaçak olmasın, bir de Supercharger kayışı kopmasın yeter ..Aslı ardao tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYani resimdeki gbi biraz 90 in ustune cikio sonra tekrar dusuyo surekli sabit bir sekilde 90 in uzerinde degil bir kac kisiye sordum antifirizi cok koyduysan ondan dediler
Bir yorum yaz:
-
Yani resimdeki gbi biraz 90 in ustune cikio sonra tekrar dusuyo surekli sabit bir sekilde 90 in uzerinde degil bir kac kisiye sordum antifirizi cok koyduysan ondan dediler
Bir yorum yaz:
-
hayırlı olsun izmirdeki temiz olan aracı aldınız heralde öncelikle r53 kasaların normal 1. termostat ısı müşürü 93 derecedir 102 derece de 2. termostat açar eğer müşürde arıza yoksa sıcaklık değerleri normaldir. Korkulacak bir durum yok. Eğer fan derlerse kömürden mi müşürden mi yoksa fanın kendisi mi diye sorunuz çünkü fan müşürü 150 TL fan 4500 TL civarıdır. Tekrardan hayırlı olsun
Bir yorum yaz:
-
Hararet müşürü arızalanmış olabilir normalde ısındıktan sonra çizgiden şaşmaması lazım daha yukarı çıktığı yada trafiksiz yol aldıktan sonra aşağışara inme oluyormu acaba ? kontrol ettirmenizde fayda var .Aslı ardao tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryok hayır çalısmıyor sanırım antifirizi fazla koydum o yuzden oynama yapıyor :/
Bir yorum yaz:
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGöstergeler yan duruyor, çevir düzelir [emoji13]
Kapatınca motoru fan uzun süre çalışıyor mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
yok hayır çalısmıyor sanırım antifirizi fazla koydum o yuzden oynama yapıyor :/
Bir yorum yaz:
-
Pırıl pırıl olmuş araç,maşallah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Göstergeler yan duruyor, çevir düzelir [emoji13]
Kapatınca motoru fan uzun süre çalışıyor mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
hafta sonu temizliğii:)
merhaba herkese iyi pazarlar
aracımın harareti 90ın biraz üstünde bu neden kaynaklanır ?
IMG_0702.jpgIMG_0704.jpgIMG_0707.jpgIMG_0708.jpgIMG_0711.jpgEtiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: