Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Fren Balatasi
Çöküş
X
-
Ben brembo kullanıyordum sonra 4 diskide AYN de değiştirdim.Onlar ne taktı bilmiyorum ama iyi para vermiştim.Memnunum çok.Bitek ötmesi geçmedi oda çok yokuşta oluyor.
-
Aslı Tk21 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar slm benimde disk balataya ihtiyacim var bu ebc leri nerden temin edebilirim?
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar slm benimde disk balataya ihtiyacim var bu ebc leri nerden temin edebilirim?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim Serkancim ben de acikcasi orjinal balatadan sonra Brembo takmis gibi oldum orjinal balatalarla arasinda buyuk fark var ve fiyat olarak da fark yok.
orjinal balatadan daha ucuza geldi bana
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim Serkancim ben de acikcasi orjinal balatadan sonra Brembo takmis gibi oldum orjinal balatalarla arasinda buyuk fark var ve fiyat olarak da fark yok.bir sonraki MINI aracımda da ebc balata kullanacağım kesin diyebilirim fiyat performans gayet iyi
Bir yorum yaz:
-
Bende ebc yellow kullaniyorum,Ebc disk ile birlikte orjinale gore performansta iyilesme kesinlikle var gercekten.Bende rodaji duzgun sekilde yaptim hic bir ses problemi yok hatta arkada brembo disk ile orjinal balata yeni degisti tabi rodaj cok yapmadim suan inanilmaz ses cikariyo arkadakiler yakin zamanda atabilirim[emoji1]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi telden yazdigim icin uzun uzun detaya giremedim aslinda... Yanlis yonlendirmeye mahal vermemek icin soyle aciklayayim :
Ebc yesil - sari - kirmizi olarak 3 tip geliyor. 3 takim sari kullandim ve hic bir sorun yasamadim ama en son sari ebc nin elinde kalmadigi icin yesil aldim. Balatalarin yarisina kadar otme vardi ozellikle rampa inerken. Ebc ile gorustum konuyu, getirin degistirelim dediler. Tabiki ben usengec birisi oldugumdan gitmedim zaten sonrasinda da araci sattim. Yesil balata kullanip otme sorunu yasayan nadir insanlardanim sanirim. Ancak belirtmek isterimki fren mesafesi vs konularda sari balatayi aratmadi diyebilirim.
Bir yorum yaz:
-
R56 Fren Balatasi
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende green kullandim gunluk kullanimlar icin cok iyi ama otme sorunu yasamamak icin servisin soyledigi sekilde fren balatasi rodaji yapilmasi gerekiyor, acikcasi ben 2 senedir green kullaniyorum henuz otme sorunu yasamadim.
Serkancim bu arada senin soylediklerini ciritmek icin soylemedim yanlis anlasilma olmasin ama sari birazdaha sportif kullanimlar icin sanirim.
Ebc yesil - sari - kirmizi olarak 3 tip geliyor. 3 takim sari kullandim ve hic bir sorun yasamadim ama en son sari ebc nin elinde kalmadigi icin yesil aldim. Balatalarin yarisina kadar otme vardi ozellikle rampa inerken. Ebc ile gorustum konuyu, getirin degistirelim dediler. Tabiki ben usengec birisi oldugumdan gitmedim zaten sonrasinda da araci sattim. Yesil balata kullanip otme sorunu yasayan nadir insanlardanim sanirim. Ancak belirtmek isterimki fren mesafesi vs konularda sari balatayi aratmadi diyebilirim.
Bir yorum yaz:
-
Ben kendi aracimda yesil kullaniyodum ama performansi artirinca sariya gectim alen abinin dedigi gibi yesil kullanirken hic ses problemi yasamadim bende
Bir yorum yaz:
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEbc yellow tavsiye ederim. Bir seri green kullandim ve otme sorunu yasadim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Serkancim bu arada senin soylediklerini ciritmek icin soylemedim yanlis anlasilma olmasin ama sari birazdaha sportif kullanimlar icin sanirim.
Bir yorum yaz:
-
Ebc yellow tavsiye ederim. Bir seri green kullandim ve otme sorunu yasadim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende jcw delikli diskleri ve balatasi var su anda , frenlerden memnunum ama balatalar isininca otme yapiyor. Bu otme sorunu bmw 520 varkende vardi . Bmw nin orjinal balatalarindan memnun degilim anlicaginiz. Baska bir marka var mi onerebileceginoz?
Bir yorum yaz:
-
Bende jcw delikli diskleri ve balatasi var su anda , frenlerden memnunum ama balatalar isininca otme yapiyor. Bu otme sorunu bmw 520 varkende vardi . Bmw nin orjinal balatalarindan memnun degilim anlicaginiz. Baska bir marka var mi onerebileceginoz?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: