Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ağustos 2015 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ağustosun süprüzü bana yakıt tüketimim oldu, range 700 gösterdi ben şok 😃😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
breaking bad geldi aklima abi bunu gorunceAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]6355[/ATTACH] Bugün bir sitede gördüm, t-shirt tasarımı olarak çok güzel
Bir yorum yaz:
-
Bugün bir sitede gördüm, t-shirt tasarımı olarak çok güzel
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Günaydınlar,bol kazançlı hayırlı haftalar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
aynen.. 2 senedir amerikada olan arkadasim vardi, turkiyeye geldi konusamaz oldukAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahaha abi sen buranin saatine gore yasiyosun

Bir yorum yaz:
-
hahaha abi sen buranin saatine gore yasiyosunAslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı göstergunaydin diyor ve yataga dogru ilerlemeye basliyorum
Bir yorum yaz:
-
gunaydin diyor ve yataga dogru ilerlemeye basliyorumAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese gunaydin ve iyi haftalar

Bir yorum yaz:
-
Ya tanidik sokunca araya muthis dusuyor fiyat. Eskiden kendin konusmak cok ise yariyordu, ama simdilerde onu da kabul etmiyorlar. Bi sekilde o subede polis vs tanidik bulunsa cozulur. Ben en son annemin arabasina plaka alirken 4.000 tl dediler, tanidik buldum 1.000 tl ye cozdum
Bir yorum yaz:
-
3 harfli ve isminin baş harfleri ise fiyat hemen hemen o kadar malesef.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
aslinda bir de unuttugum en onemli konu var plaka.. 34MLK10 bosta sultanbeyli sube... 5.000 gibi rakam telaffuz etti oradan bir takipci.. kendim gelsem subeden daha ucuza halleder miyim fikri olan var mi... sultanbeyli nin en pahali sube oldugunu soyledi adam
Bir yorum yaz:
-
Serit disinda butun fikirlere katiliyorumAslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı göstertesekkurler
artik el birligiyle bikac dokunus yapacagiz.. kaputa serit, 18 siyah bi jant, aynalara siyah beyaz ingiliz bayragi kapak, bide v3 yatiyor gonlumda ama bu fiyatlara zor gibi..
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: