Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Jant Boyama İçin Renk Tavsiyesi
Çöküş
X
-
Valla net anlaşılmıyor fotograftan da . Kerem sıkıldım bu renkten farklılık bir değişiklik olsun istiyorum yoksa güzel bir renk şuanki. Gunmetal boyatan var mı siyah aracına fotoğraflarda hiç denk gelmedim
-
Aynen Lot tan da bir örnek fotograf koyabilirsin kanka aynı renk muhtemelenAslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBendekiyle aynı renk değil mi o ?
Bir yorum yaz:
-
Bendekiyle aynı renk değil mi o ?Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLAM jcw'nin jant rengi başarılydı yakışabilir. Ama araba black on black olduğundan ben olsam siyah yapardım
)
MurderedOut edition
bir de içine d2 bbk patlar :O
Bir yorum yaz:
-
Bende piano blackten sıkıldım bu ara boyatmayi dusunuyorum. Gun metal yada oguzun jantlari gibi simli siyaha boyatacagim. Ama hangisi karar veremiyorum...
Bir yorum yaz:
-
Bana sorarsaniz boyatmak..Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende birşey sormak istiyorum,boyatmakmı iyi yoksa kaplatmakmı?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bu janti gunmetal dedigimiz renge boyatirsan iyi verim alirsin bence.
Ama onerim bu renk kalmasi. Basikken guzel duruyor ve hatlarini belli ediyor
Bir yorum yaz:
-
Bende birşey sormak istiyorum,boyatmakmı iyi yoksa kaplatmakmı?
Bir yorum yaz:
-
Olur valla bir de farklı açılardan fotografları varsa daha da güzel olurAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok duz boya degil.Simli metalik boya isterseniz renk kodunu veririm. Duz piano black degil yani
Bir yorum yaz:
-
Yok duz boya degil.Simli metalik boya isterseniz renk kodunu veririm.😄 Duz piano black degil yaniAslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu piano black diye mi geçenlerden OGZ ? Güzelmiş gerçekten .
Bir yorum yaz:
-
Jant Boyama İçin Renk Tavsiyesi
Bende Doa abiden aldigim jantlari metalik siyah boyadim.
güneşte inanılmaz parlıyor
Farklı bi siyah olabilir düz siyah yerine😄
Bir yorum yaz:
-
DOA eline sağlık çok teşekkürler sanki fotoğraflarda biraz jantlar kirli çünkü Lamdaki fotoğrafla pek benzemiyorlar kirli olduğundan
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: