SON MESAJJJJJJJJ, BU AYDA DA YETISTIM.....
Wishkendikendineguluyordeliolmaliman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
temmuzuda bitirdik agustosu eventle karsilayalim! bereketli haftalar gencler!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHerkese iyi haftalar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGozumuzu sanayide actik gene
Bir yorum yaz:
-
Günaydın hayırlı haftalar yarın yağmur yağacakmış azıcıkta olsa serinleriz inşallah.
Bir yorum yaz:
-
Temmuz Ayı da bitiyorherkese MINI'li ve guzel bir hafta dilerim.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHerkese hayirlirli haftalar bol kazançlar sağlikli günler
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhoyttt nooluyo burada
Gunaydın MINICTR insanları İstanbul Wishman kokuyooooo :P İzmir esintileri gelmiş. (guzel kokuyo şimdi garip espriler gelmesin :P)
wihsman bizim gelinin arabasini kullanacak bugun yogun
imzasida benden olsun: wishgelinsoforuoldusankiman
Bir yorum yaz:
-
hoyttt nooluyo burada
Gunaydın MINICTR insanları İstanbul Wishman kokuyooooo :P İzmir esintileri gelmiş. (guzel kokuyo şimdi garip espriler gelmesin :P)
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHi hi hi too!
P?S : bakalim Cin'li gomlegimi begencen mi? Walla bu sicakta anca bu kadar resmiyet katabiliyorum kendime...
WIshHaktancatlasinman
ayricaa feci topic yaptik heryerdenn wishman adminler sabah fena fircalayacak bildirim maili gidenlerde saydiracakk.. ben kactim cocuklar icin uyku saati hohohohohohoh
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterulem gece gece wishman gelmis sandim uzaktan gorunce...bi korku ter bosanma falan filonnn...seritsiz giovanniii
Bir yorum yaz:
-
Ulem gece gece wishman gelmis sandim uzaktan gorunce...bi korku ter bosanma falan filonnn...seritsiz giovanniii
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishmanimm millet uyudu yarin pisti fotografi koyunca gorurler asil ben sana bile yazmayacaktim yarin orada pistileyecektimde dayanamadim iste heyecanimi tutamiyorum hihihihihihii
P?S : bakalim Cin'li gomlegimi begencen mi? Walla bu sicakta anca bu kadar resmiyet katabiliyorum kendime...
WIshHaktancatlasinman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHani gizli tutacaktik, tutamadin baklayi....
Wishpistisizyasamamaliman
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: