Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI aksesuarları satın alma öneri
Çöküş
X
-
Ben almadım yawrum aldırildim
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnmada ciddiye aldin su sponsorluk isini be Cem parca satisi deilki bu aranan parcaya yardim gibi dusun
Ornek, birisi DAF cekici almak istiyor benden almasi gerekiyor.. Gidip mercedes teklif etmicez ya herkese yardimci olmak amac
Bir yorum yaz:
-
Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterreklama girmezse minigenuineparts.co.uk yeni buldum..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMinigenuine parts site olarak guzel ama fiyatlar daha bile yuksek buraya gore
Luicim my heart is broken katkuti ne la
Bir yorum yaz:
-
Anmada ciddiye aldin su sponsorluk isini be Cem parca satisi deilki bu aranan parcaya yardim gibi dusun
Ornek, birisi DAF cekici almak istiyor benden almasi gerekiyor.. Gidip mercedes teklif etmicez ya herkese yardimci olmak amac
Bir yorum yaz:
-
Minigenuine parts site olarak guzel ama fiyatlar daha bile yuksek buraya gore
Luicim my heart is broken katkuti ne la
Bir yorum yaz:
-
$70 alti alcaksaniz takilmaz. Mini orjinal parçası alacaksan KatKuti dedi gibi yap yada sor ve karşılaştır ama makina kısmı kesinlikle yurtdışından al derim ben çok parça getirdim buradaki fiyatlar uçuyor... Daha fazla bilgi için PM atabilirsin.
Bir yorum yaz:
-
ucuz seyler alicaksan takilacagini sanmiyorum...
olmazsa kucuk kucuk partiler halinde siparis edersin..
Bir yorum yaz:
-
Kardeşim Yönlendirmelerin İçin Çok Teşekkürler ama Sitemizde Daha SPOnsorluk Anlaşmaları Yapılmadığı İçin Ben Direkt Olarak Olaya Girmedim.
Abuk Sabuk Kısmınıda Not Ettim Bir Yere
Bu Konularda İsteyen Herkezle PM den Yazışmaktan Memnuniyet Duyarım...
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yurtdışından zilyon tane parça getirttim. Ucuza falan gelmiyor, gümrük stresi cabası
Burada ""CoopersCem"" nickli üyemizle irtibata geçin. Kendisi Atamotors'da çalışmaktadır.
Fiyatta ve ürün çeşitliliği açısından her şekilde kolaylık sağlayacaktır. abuk subuk bir ton ürünleri var
Onun dışında minimania.com, outmotoring.com gibi sitelerden sipariş verebilirsiniz ancak TR fiyatlarına göre ya 5 ya 10 tl ucuza geliyor o strese girmeye deymez..
motor yedek parça gibi ürünlerde bir tanıdık vasıtasıyla ben aracı olabilirim. Örnek olarak intercooler'dı filtreydi egsozdu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yurtdışından zilyon tane parça getirttim. Ucuza falan gelmiyor, gümrük stresi cabası
Burada ""CoopersCem"" nickli üyemizle irtibata geçin. Kendisi Atamotors'da çalışmaktadır.
Fiyatta ve ürün çeşitliliği açısından her şekilde kolaylık sağlayacaktır. abuk subuk bir ton ürünleri var
Onun dışında minimania.com, outmotoring.com gibi sitelerden sipariş verebilirsiniz ancak TR fiyatlarına göre ya 5 ya 10 tl ucuza geliyor o strese girmeye deymez..
motor yedek parça gibi ürünlerde bir tanıdık vasıtasıyla ben aracı olabilirim. Örnek olarak intercooler'dı filtreydi egsozdu
Bir yorum yaz:
-
Ben yurtdışından zilyon tane parça getirttim. Ucuza falan gelmiyor, gümrük stresi cabası
Bir yorum yaz:
-
MINI aksesuarları satın alma öneri
merhaba MINI severler,
Yurtdışından online olarak satın almak istediğim ufak tefek şeyler var, sibop kapağı vb. gibi.
önerebileceğiniz daha önce alışveriş yaptığınız kaliteli sağlam ve teslimat süresi çok olmayan siteler nelerdir?Etiketler: Hiçbiri
Bir yorum yaz: