Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI aksesuarları satın alma öneri

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• orcun
    yanıtladı
    Cem bey ile ticaret yapalım bizim çevremiz kazansın, Ankaraya renk gelsin

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Ben almadım yawrum aldırildim

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Anmada ciddiye aldin su sponsorluk isini be Cem parca satisi deilki bu aranan parcaya yardim gibi dusun

Ornek, birisi DAF cekici almak istiyor benden almasi gerekiyor.. Gidip mercedes teklif etmicez ya herkese yardimci olmak amac

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    reklama girmezse minigenuineparts.co.uk yeni buldum..
    abicim o site de kazık ayrıca TR ye gonderemiyor.

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Minigenuine parts site olarak guzel ama fiyatlar daha bile yuksek buraya gore

Luicim my heart is broken katkuti ne la
    Aaaa kusura bakma kardesim şu iPhone bagzen saçmalıyor. Kekuti!!

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Anmada ciddiye aldin su sponsorluk isini be Cem parca satisi deilki bu aranan parcaya yardim gibi dusun

Ornek, birisi DAF cekici almak istiyor benden almasi gerekiyor.. Gidip mercedes teklif etmicez ya herkese yardimci olmak amac

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Minigenuine parts site olarak guzel ama fiyatlar daha bile yuksek buraya gore

Luicim my heart is broken katkuti ne la

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    $70 alti alcaksaniz takilmaz. Mini orjinal parçası alacaksan KatKuti dedi gibi yap yada sor ve karşılaştır ama makina kısmı kesinlikle yurtdışından al derim ben çok parça getirdim buradaki fiyatlar uçuyor... Daha fazla bilgi için PM atabilirsin.

Bir yorum yaz:

• ice
    yanıtladı
    ucuz seyler alicaksan takilacagini sanmiyorum...
    olmazsa kucuk kucuk partiler halinde siparis edersin..

Bir yorum yaz:

• ice
    yanıtladı
    reklama girmezse minigenuineparts.co.uk yeni buldum..

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Kardeşim Yönlendirmelerin İçin Çok Teşekkürler ama Sitemizde Daha SPOnsorluk Anlaşmaları Yapılmadığı İçin Ben Direkt Olarak Olaya Girmedim.

Abuk Sabuk Kısmınıda Not Ettim Bir Yere

Bu Konularda İsteyen Herkezle PM den Yazışmaktan Memnuniyet Duyarım...

Ben yurtdışından zilyon tane parça getirttim. Ucuza falan gelmiyor, gümrük stresi cabası

Burada ""CoopersCem"" nickli üyemizle irtibata geçin. Kendisi Atamotors'da çalışmaktadır.
    Fiyatta ve ürün çeşitliliği açısından her şekilde kolaylık sağlayacaktır. abuk subuk bir ton ürünleri var

Onun dışında minimania.com, outmotoring.com gibi sitelerden sipariş verebilirsiniz ancak TR fiyatlarına göre ya 5 ya 10 tl ucuza geliyor o strese girmeye deymez..

motor yedek parça gibi ürünlerde bir tanıdık vasıtasıyla ben aracı olabilirim. Örnek olarak intercooler'dı filtreydi egsozdu

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Ben yurtdışından zilyon tane parça getirttim. Ucuza falan gelmiyor, gümrük stresi cabası

Burada ""CoopersCem"" nickli üyemizle irtibata geçin. Kendisi Atamotors'da çalışmaktadır.
    Fiyatta ve ürün çeşitliliği açısından her şekilde kolaylık sağlayacaktır. abuk subuk bir ton ürünleri var

Onun dışında minimania.com, outmotoring.com gibi sitelerden sipariş verebilirsiniz ancak TR fiyatlarına göre ya 5 ya 10 tl ucuza geliyor o strese girmeye deymez..

motor yedek parça gibi ürünlerde bir tanıdık vasıtasıyla ben aracı olabilirim. Örnek olarak intercooler'dı filtreydi egsozdu
    cevabınız için teşekkürler, stock kullanmayı seviyorum aracımı, kendisine bir özel mesaj göndereyim bakalım.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• orcun
    bir konu başlattı MINI aksesuarları satın alma öneri

MINI aksesuarları satın alma öneri

merhaba MINI severler,

Yurtdışından online olarak satın almak istediğim ufak tefek şeyler var, sibop kapağı vb. gibi.

önerebileceğiniz daha önce alışveriş yaptığınız kaliteli sağlam ve teslimat süresi çok olmayan siteler nelerdir?
Hazırlanıyor...
X