Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Hahaha bizde zamaninda r50 ciler olarak girmistik bu tip olaylara, hatirladim simdi basgan Wish 'in gaziyla yaziyoduk walla, sorumlusu hep o 'dur! :P posta gazetesi siir kosesi gibi forumda konumuz da vardi hatta
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Evet baskan hatta ben o siirlerden sonra bikac defa intahara tesebbus ettim ama nafile
Ulan adam ne yazmış yaa borç harç alasım geldi arabayı Bide döktürmüş bizim R50 cilere nispet yapmış
Hahaha bizde zamaninda r50 ciler olarak girmistik bu tip olaylara, hatirladim simdi basgan Wish 'in gaziyla yaziyoduk walla, sorumlusu hep o 'dur! :P posta gazetesi siir kosesi gibi forumda konumuz da vardi hatta
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz: