Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bisikletçiler
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiValla ben arkadasimla cikiyorum, bugun dedik zaten karsiya gecelim diye. Cunku ciddi zevk aldik. Bana ne yaparsaniz uyar.
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen ciktim bugun valla, dondum ama guzeldi)
(Berna haric)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhavalar soğuyor, güzel hava lazım bu etkinlik için
denk getirmek zor artık..)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdihavalar soğuyor, güzel hava lazım bu etkinlik için
denk getirmek zor artık..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan bey, gelmeyen sonra sizin gibi pisman olur(bkz. 1 . Bursa Bulusmasi)
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterist bolg org sorumlusu cocugum, duyuyorsun vatandas bisikletli organizasyon istiyor. Ama bu havalarda da herkes gelmez o işe sanki(bkz. 1 . Bursa Bulusmasi)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence bunu güzel bir başlık altında etkinlik olarak açabiliriz
Hatta bisikleti hiç karıştırmadan direk adalar dan kiralayabiliriz ...Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla ben bisikletimi alir gelirim aynde bakima sokabilirsek hahahaah
Bir yorum yaz:
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence bunu güzel bir başlık altında etkinlik olarak açabiliriz
Hatta bisikleti hiç karıştırmadan direk adalar dan kiralayabiliriz ...
Bir yorum yaz:
-
Bence bunu güzel bir başlık altında etkinlik olarak açabiliriz
Hatta bisikleti hiç karıştırmadan direk adalar dan kiralayabiliriz ...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKonvoy olacaksa gelirim..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroldu olacak Bostancı'dan Adalar'a geçelim,
Sonrasında bir mangal partisi ...Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen avrupa yakasindayim ama iste. Gerci vapurla falan geciyormus millet. Kaptirirsam kendimi gecerim gibi geliyor. Bostanci sahil falan tam bisikletlik cunku.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroldu olacak Bostancı'dan Adalar'a geçelim,
Sonrasında bir mangal partisi ...bisikleti olmayanlar direk oraya gelirler, ordan kiralarlar. enteresan bir etkinlik olabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen avrupa yakasindayim ama iste. Gerci vapurla falan geciyormus millet. Kaptirirsam kendimi gecerim gibi geliyor. Bostanci sahil falan tam bisikletlik cunku.
Sonrasında bir mangal partisi ...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen avrupa yakasindayim ama iste. Gerci vapurla falan geciyormus millet. Kaptirirsam kendimi gecerim gibi geliyor. Bostanci sahil falan tam bisikletlik cunku.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKuru havada patenlerimle katılırım ben de
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: