Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Nerede? Ne yenir?
Çöküş
X
-
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaaaaa Gokhan reyizin eski zamanlardaki halini iyi biliriz biz.. Her aksam fenerde falan.. artik yaslandi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildiyaşını göstermiyo adminim ya daha genç gösteriyo. Bana gece dışarı çıkabilecek veya geç saate kadar dışarda duracak insan lazım
çevremde 1 kişi bile yok herkes çalışıyo benim okulda bitti şimdi iyice Batman oldum
Bir yorum yaz:
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarşıda pek işim yok ondan görememişsindir. Biz Avrupalıyıkhehe. Evet Moda'daki o zamanlar KGS geçiyodu
bu arada Gökhan admin sırayla gideriz diyip rüzgar yapma daha bi nargileye gelemiyosun
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHGS olmadigindan oturu heralde anadolu yakasinda bi yer goremedim, "ali usta" bizim Moda'da ki mi yoksa Sayin Lord?!?!? Sasirtma bizi(!)hehe. Evet Moda'daki o zamanlar KGS geçiyodu
bu arada Gökhan admin sırayla gideriz diyip rüzgar yapma daha bi nargileye gelemiyosun
Bir yorum yaz:
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa şimdi çok karışık bir konu, ben sayarsam akşam olurbirde eğer karnın açsa hiç farketmez her türlü yersin
ama deneyimlerimden aklıma gelenleri sayayım
Bu arada evde lezzetli et yemek istiyosanız Kanarya'da Mercan Kasabı var oradan et alıp bir yapın. Biz bugüne kadar ne yiyoruz dersiniz
Kebap : Samatya Develi, Samatya Sedir, Kocamustafapaşa Çevre Kebap, Yeşilköy Dürümcü Baba, Horhor Haskral, Kocamustafapaşa Urfa Sofrası, Beyazıt Şeyhmuz Kebap, Kapalıçarşı Aynen Dürüm
Lahmacun : Develi derdim gözümkapalı ama artık bozdu. Arif Develi'ye şikayet edicem. Kocamustafapaşa Çevre Kebap yıllardır değişmeyen lezzetBirde Beyazıt Şeyhmuz Kebap
Çiğköfte : Etsiz çiğköfte olayını geçin bir kere etsiz çiğköfte olmaz ama Oses ve Adıyamanlı Ahmet Usta etsizlerde iyidir. Normal olarak Develi, Kocamustafapaşa Çevre Kebap, Davutpaşa Çınaraltı ve Seyrantepe Tatlıses
Döner : Samatya Develi, Kocamustafapaşa Çevre Kebap, Bakırköy Gelik, Florya Kaşıbeyaz, Zeytinburnu Dönercisi, Yusufpaşa Sadık Usta, Kapalıçarşı Şahin Usta, Bakırköy Morgül
Et : Etiler Nusret, Florya Uludağ, Florya Kaşıbeyaz, Bakırköy Gelik, Bolu İsmail'in Yeri, Çınarcık Hasan Usta
Hamburger : Hamburger birçok yerde yedim Asmalımescit'te Mönü burger fena değildi birde duruyomu bilmiyorum ama eskiden Osmanbey'de Tramvay Büfe vardı dışı tramvay şeklindeydi dükkanın, ama hiçbiri bana göre Mc Donald's'ın yerini tutmaz.
Islak Hamburger : Taksim Kızılkayalar ve Çapa'da Başvekil Extra
Balık : Samatya Cihan Derya, Samatya Küçük Ev, Baltalimanı Polis evi, Kumkapı Afrodit Restaurant, Kumkapı Neyzen Restaurant, Yeşilköy Yüksel birde Eleos gerçi Eleos'a gitmek daha nasip olmadı sahipleride tanıdık olmasına rağmenama çok methettiler.
Köfte : Sultanahmet Köftecisi, Kapalıçarşı Önder Köfte, Eminönü Saray Muhallebicisi
Pizza : Çok güzel pizza yaparım bu konuda iddaalıyım. Hatta yarı İtalyan bir abim var o bile diyoki. İtalya'da en iyi pizzaları köylerde yaparlar diyo. Ama Restaurant olarak en çok Pizza Pizza'yı seviyorum. Kapalıçarşı Fahri var çok esnaf yeri ama pizzası güzel. Birde işte mecbur kaldığımızda Dominos
Kokoreç : Taksim Şampiyon kadar berbat biryer yok ama Şişli'deki güzel. Ama en iyisi Osmanbey'de Sütlüce Kokoreççisidir. Zaten bağırsakları sütlüceden alır bütün kokoreççiler. Çoğunun dağıtıcısıda Galaxy kokoreçtir. Kocamustafapaşa'da Miss Kokoreç çok güzel mesela o ürünleri Galaxy'den alır.
Pide : Şimdiye kadar pide yedim diyenler Çemberlitaş'ta Tatsan Pide'den bir yesinler. İnanın bana kokusu bile bir başka hakiki Tereyağ kullanıyolar ve Karadeniz'den geliyo. Onun dışında birde Çınarcık'ta Fırat var oranın Kuşbaşılı bidesine hayranım bide
Börek : Beyazıt Gel Gel börekçisi, Beyazıt Boşnak Börekçisi, Mado, Sarıyer Börekçisi, Cevizlibağ Allı Börek, Birde Bakırköy Sahilyolu'ndaki Petrol Ofisi'nin bir arka sokağında börekçi var adını unuttum orada çok iyi birde genelde tepsi ile sipariş yapan baklava ve börek hizmetleri veren Dilim Börek var.
Spaghetti : Annemin üstüne tanımam
Baklava : Karaköy Güllüoğlu, Hafız Mustafa, Develi, Mado
Pasta : Pelit, Çiğdem Pastanesi, Divan Pastanesi, Polo pastanesi, Beyaz Fırın, birde Fındıkzade'de Murat Pastanesi vardı kapandı ancak imalathanesi hala açık. Kızılelma Caddesi üzerinde sahibini çok iyi tanırım onun birtek pastası değil herşeyi mükemmeldi ayrıca en iyi Waffle'cıydı denebilir. Anadolu yakasından waffle yemeye gelenler vardı.
Dondurma : Mado, Pelit, Ali usta, Kahramanmaraş'ta Fedo, Kahramanmaraş'ta Yaşar Pastanesi, Kınalıada'da Yeşil Roma, Çınarcık'ta Hakiki Özkaymak
Waffle : Ortaköy Abbas Waffle, Yeşilköy Waffle House, Mado
Tantuni : Beyoğlu'nda Suat usta var ekmeğini bile kendileri yapıyolarmış. Birde Bayrampaşa Sağmalcılar Metro İstasyonu'nun oralarda biryere gitmiştim Tantuni ve Künefe vardı sadece ve mükemmeldi diyebilirim.
Şimdi gelelim Nargile konusuna
Nargile : Çemberlitaş Eyfel Cafe, Çemberlitaş Dervish Cafe, Beyazıt Çorlulu Ali Paşa Medresesi Erenler, Beyazıt Sarnıç Cafe, Yeşilköy Maranta Gusto, Yeşilköy Balkon, Sultanahmet Meşale Nargile, Sultanahmet Şerbethane, Tophane Ali BabaAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarven sayarsam aksam olur demısın ama okurkende aksamoldugideriz sıradan hepsine ozaman
HGS olmadigindan oturu heralde anadolu yakasinda bi yer goremedim, "ali usta" bizim Moda'da ki mi yoksa Sayin Lord?!?!? Sasirtma bizi(!)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSarven sayarsam aksam olur demısın ama okurkende aksamoldugideriz sıradan hepsine ozaman
Bir yorum yaz:
-
Sarven sayarsam aksam olur demısın ama okurkende aksamoldugideriz sıradan hepsine ozaman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYa şimdi çok karışık bir konu, ben sayarsam akşam olurbirde eğer karnın açsa hiç farketmez her türlü yersin
ama deneyimlerimden aklıma gelenleri sayayım
Bu arada evde lezzetli et yemek istiyosanız Kanarya'da Mercan Kasabı var oradan et alıp bir yapın. Biz bugüne kadar ne yiyoruz dersiniz
Kebap : Samatya Develi, Samatya Sedir, Kocamustafapaşa Çevre Kebap, Yeşilköy Dürümcü Baba, Horhor Haskral, Kocamustafapaşa Urfa Sofrası, Beyazıt Şeyhmuz Kebap, Kapalıçarşı Aynen Dürüm
Lahmacun : Develi derdim gözümkapalı ama artık bozdu. Arif Develi'ye şikayet edicem. Kocamustafapaşa Çevre Kebap yıllardır değişmeyen lezzetBirde Beyazıt Şeyhmuz Kebap
Çiğköfte : Etsiz çiğköfte olayını geçin bir kere etsiz çiğköfte olmaz ama Oses ve Adıyamanlı Ahmet Usta etsizlerde iyidir. Normal olarak Develi, Kocamustafapaşa Çevre Kebap, Davutpaşa Çınaraltı ve Seyrantepe Tatlıses
Döner : Samatya Develi, Kocamustafapaşa Çevre Kebap, Bakırköy Gelik, Florya Kaşıbeyaz, Zeytinburnu Dönercisi, Yusufpaşa Sadık Usta, Kapalıçarşı Şahin Usta, Bakırköy Morgül
Et : Etiler Nusret, Florya Uludağ, Florya Kaşıbeyaz, Bakırköy Gelik, Bolu İsmail'in Yeri, Çınarcık Hasan Usta
Hamburger : Hamburger birçok yerde yedim Asmalımescit'te Mönü burger fena değildi birde duruyomu bilmiyorum ama eskiden Osmanbey'de Tramvay Büfe vardı dışı tramvay şeklindeydi dükkanın, ama hiçbiri bana göre Mc Donald's'ın yerini tutmaz.
Islak Hamburger : Taksim Kızılkayalar ve Çapa'da Başvekil Extra
Balık : Samatya Cihan Derya, Samatya Küçük Ev, Baltalimanı Polis evi, Kumkapı Afrodit Restaurant, Kumkapı Neyzen Restaurant, Yeşilköy Yüksel birde Eleos gerçi Eleos'a gitmek daha nasip olmadı sahipleride tanıdık olmasına rağmenama çok methettiler.
Köfte : Sultanahmet Köftecisi, Kapalıçarşı Önder Köfte, Eminönü Saray Muhallebicisi
Pizza : Çok güzel pizza yaparım bu konuda iddaalıyım. Hatta yarı İtalyan bir abim var o bile diyoki. İtalya'da en iyi pizzaları köylerde yaparlar diyo. Ama Restaurant olarak en çok Pizza Pizza'yı seviyorum. Kapalıçarşı Fahri var çok esnaf yeri ama pizzası güzel. Birde işte mecbur kaldığımızda Dominos
Kokoreç : Taksim Şampiyon kadar berbat biryer yok ama Şişli'deki güzel. Ama en iyisi Osmanbey'de Sütlüce Kokoreççisidir. Zaten bağırsakları sütlüceden alır bütün kokoreççiler. Çoğunun dağıtıcısıda Galaxy kokoreçtir. Kocamustafapaşa'da Miss Kokoreç çok güzel mesela o ürünleri Galaxy'den alır.
Pide : Şimdiye kadar pide yedim diyenler Çemberlitaş'ta Tatsan Pide'den bir yesinler. İnanın bana kokusu bile bir başka hakiki Tereyağ kullanıyolar ve Karadeniz'den geliyo. Onun dışında birde Çınarcık'ta Fırat var oranın Kuşbaşılı bidesine hayranım bide
Börek : Beyazıt Gel Gel börekçisi, Beyazıt Boşnak Börekçisi, Mado, Sarıyer Börekçisi, Cevizlibağ Allı Börek, Birde Bakırköy Sahilyolu'ndaki Petrol Ofisi'nin bir arka sokağında börekçi var adını unuttum orada çok iyi birde genelde tepsi ile sipariş yapan baklava ve börek hizmetleri veren Dilim Börek var.
Spaghetti : Annemin üstüne tanımam
Baklava : Karaköy Güllüoğlu, Hafız Mustafa, Develi, Mado
Pasta : Pelit, Çiğdem Pastanesi, Divan Pastanesi, Polo pastanesi, Beyaz Fırın, birde Fındıkzade'de Murat Pastanesi vardı kapandı ancak imalathanesi hala açık. Kızılelma Caddesi üzerinde sahibini çok iyi tanırım onun birtek pastası değil herşeyi mükemmeldi ayrıca en iyi Waffle'cıydı denebilir. Anadolu yakasından waffle yemeye gelenler vardı.
Dondurma : Mado, Pelit, Ali usta, Kahramanmaraş'ta Fedo, Kahramanmaraş'ta Yaşar Pastanesi, Kınalıada'da Yeşil Roma, Çınarcık'ta Hakiki Özkaymak
Waffle : Ortaköy Abbas Waffle, Yeşilköy Waffle House, Mado
Tantuni : Beyoğlu'nda Suat usta var ekmeğini bile kendileri yapıyolarmış. Birde Bayrampaşa Sağmalcılar Metro İstasyonu'nun oralarda biryere gitmiştim Tantuni ve Künefe vardı sadece ve mükemmeldi diyebilirim.
Şimdi gelelim Nargile konusuna
Nargile : Çemberlitaş Eyfel Cafe, Çemberlitaş Dervish Cafe, Beyazıt Çorlulu Ali Paşa Medresesi Erenler, Beyazıt Sarnıç Cafe, Yeşilköy Maranta Gusto, Yeşilköy Balkon, Sultanahmet Meşale Nargile, Sultanahmet Şerbethane, Tophane Ali BabaEn son düzenleyen ::lord_sarven::; 04-09-13, 20:45.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi Baran'la Berna'lar da et yenir baska da bir yer tanımam. Nerelerde ne etler yedim, yemin ederim yuzde doksanından iyi yapıyor herif
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAbi Baran'la Berna'lar da et yenir baska da bir yer tanımam. Nerelerde ne etler yedim, yemin ederim yuzde doksanından iyi yapıyor herif
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren onemlisini unutmusuz!!!!
Jumboooo
Bir yorum yaz:
-
bende yazayım:
girandola dondurma, komşuburger hamburger, sufle gomongo hatta gomongo kahvaltıya girip gece çıkmalıkdürümde ulusta jaguarın karşısındaki bilmem ne ustada yenir
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCigkofte - kiziltoprak Gakkos usta
Corba - Idealtepe Vedat iskembe
Durum - idealtepe Cinaralti
pide - Kozyatagi-moda-caddebostan-goztepe Koyum Pide
...
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYesilkoy Eleosda balık, Kitchenette Capitolde fish and chips ve Belgium waffle, Venedik Rossopomodoro'da Margharita pizza, Moda Kırıntıda etli mantarlı dürüm
Jumboooo
Bir yorum yaz:
-
Yesilkoy Eleosda balık, Kitchenette Capitolde fish and chips ve Belgium waffle, Venedik Rossopomodoro'da Margharita pizza, Moda Kırıntıda etli mantarlı dürüm
Bir yorum yaz:
-
Cigkofte - kiziltoprak Gakkos usta
Corba - Idealtepe Vedat iskembe
Durum - idealtepe Cinaralti
pide - Kozyatagi-moda-caddebostan-goztepe Koyum Pide
...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: